Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El vent obliga a retirar les plaques metàl·liques de Ca l'Ardiaca per precaució

Els Bombers han tret les plaques per precaució davant les fortes ratxes de vent

Tarragona està vivint un episodi de fort vent durant aquest dilluns, 29 d'octubre. De fet, el Camp de Tarragona està en alerta groga, mentre que les Terres de l'Ebre tenen l'avís de color taronja, ja que hi pot haver ràfegues de vent de 90 km/h o fins i tot més. A causa de les fortes ratxes de vent que hi està havent a la ciutat de Tarragona, els Bombers han hagut de fer una ràpida actuació en un dels edificis protegits com a bé cultural d'interès local. Es tracta de Ca l'Ardiaca, al Pla de la Seu, on la bastida que ja fa anys que està col·locada a la seva façana perillava. 

 

Aquest matí els Bombers de la Generalitat han hagut de retirar les plaques metàl·liques que estaven col·locades a la part baixa de la bastida, ja que el fort vent podia arrencar-les i provocar danys personals i materials. A més, la Guàrdia Urbana ha acordonat la zona de davant de l'edifici, perquè els vianants no hi circulin, com a mesura de precaució. 

 

Imatge dels Bombers actuant a la bastida de la façana de Ca l'Ardiaca. | Josep Suñé

 

L'Ajuntament establirà un perímetre de seguretat

L'Ajuntament de Tarragona està al cas de la situació de l'edifici Ca l'Ardiaca. Després de la retirada de les plaques de ferro per part dels Bombers, el consistori establirà un perímetre de seguretat amb tanques, segons han informat fonts municipals a TarragonaDigital. D'aquesta manera, els ciutadans no podran acostar-se a la façana de l'edifici. 

 

D'altra banda, el consistori ja s'ha posat en contacte amb el propietari de l'edifici perquè «es faci càrrec de la seguretat el més aviat possible». S'espera, doncs, que l'amo de Ca l'Ardiaca faci cas a l'Ajuntament i apliqui les mesures pertinents a l'immoble. 

 

El vent fa caure una caseta de ferro d'un sisè pis al Vendrell

No és la primera actuació que els Bombers han hagut de fer a les comarques de Tarragona a causa del vent aquest dilluns. Al Vendrell una caseta de ferro que estava al sisè pis d'un edifici ha acabat caient per culpa de les ratxes de vent. Afortunadament, no hi ha hagut cap persona ferida, però sí que ha causat danys materials en alguns vehicles que estaven aparcats al carrer.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris