Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Un vídeo mostra el perillós avançament d'un cotxe a un grup de ciclistes a prop de Nulles

Amb les imatges, els ciclistes volen denunciar una situació que pateixen de forma freqüent

Un cotxe tot terreny fa un avançament perillós, se salta la línia contínua que hi ha marcada a terra i passa gairebé a tocar d’un grup de ciclistes que circulava per l’altre carril. Aquesta escena es va produir aquest diumenge 21 d’octubre a la carretera TP-2031, a prop de Nulles. També va avançar un ciclista que estava en el seu mateix carril, passant molt a prop d’ell.

 

El vehicle va seguir circulant amb normalitat i tot va quedar en un ensurt pels ciclistes, malgrat l’acció temerària del cotxe. Tot i això en molts trams i, en concret, en aquest, el perill hi és. Aquesta part de carretera està en obres, no té voral i està senyalitzada amb la línia contínua groga, amb la qual cosa, els avançaments estan prohibits.

 

És per això que els ciclistes han denunciat aquesta situació i han penjat el vídeo del moment de l’avançament a les xarxes socials per alertar del perill i avisar que aquestes situacions, lamentablement, es produeixen.

 

En els comentaris del vídeo, expliquen que el conductor no respecta la distància ni amb el ciclista al qual avança, ni amb la resta del grup que estava en el sentit contrari de la marxa i es pregunten «fins quan aquests delinqüents seguiran impunes?».

 

Els usuaris insten als ciclistes a posar una denúncia

Els comentaris dels usuaris de les xarxes socials van en la mateixa línia que els dels ciclistes que denuncien la situació. Alguns parlen que això és «sempre igual» i demanen que es respecti la presència de ciclistes a la carretera.

 

Imatge del moment de l'avançament del vehicle a tocar dels ciclistes. | FACEBOOK

 

 

D’altres insten als ciclistes a fer una denúncia formal a la policia de la infracció, per tal d’evitar que aquestes situacions es tornin a repetir. I n’hi ha que consideren una «sort» que els ciclistes del carril contrari anessin pedalant en fila índia i per tant, sense ocupar gran part de l’estreta carretera, alhora que afirmen que «haurem de portar sempre la càmera», ja que d’aquesta manera es poden mostrar i denunciar escenes com la viscuda el passat diumenge.

 

No gaire lluny d’aquest tram, es va produir l’any 2016 un accident mortal entre un cotxe i una ciclista, on va perdre la vida una jove tarragonina.

Comentaris