Vox Tarragona presenta una llista «emprenedora, jove i valenta»

Vox Tarragona promet el respecte a la Constitució i la llibertat i igualtat de tots els tarragonins

La llista per a les eleccions municipals està encapçalada per Isabel Lázaro

«Una ciutat moderna, amb els millors serveis i un Ajuntament proper, transparent i auster». Aquests són els objectius de Vox de cara a les eleccions municipals del 26-M a l’Ajuntament de Tarragona. «El nostre objectiu és una Tarragona orientada a les persones i no desconnectada de la societat i els seus problemes reals», expliquen des del partit polític.

Vox presenta el seu programa de cara al 26-M amb unes línies principals i senyals d’identitat, com ara el respecte a la Constitució i a la llei, així com la llibertat i igualtat de drets de tots els ciutadans de Tarragona. Vox Tarragona assegura que treballarà per millorar la qualitat de vida de tots els tarragonins. «Tenim les idees clares i sabem cap a on anem. Som el partit del sentit comú i volem ser la veu de tots els tarragonins a l’Ajuntament».

Una llista «emprenedora, jove i valenta»

La formació d’ultradreta presenta els seus candidats com a «gent jove, valenta i amb conviccions: professionals, estudiants, empresaris i emprenedors que han viscut sempre de la seva feina i vénen a servir els ciutadans i no a servir-se». Vox vol «tornar a les institucions la dignitat que han perdut», i tenen la voluntat de retornar la il·lusió i la confiança dels ciutadans en la classe polítics.

La llista per a les eleccions municipals està encapçalada per Isabel Lázaro
La llista per a les eleccions municipals està encapçalada per Isabel Lázaro | Vox TGN

 

La llista de Vox Tarragona per a les eleccions municipals està encapçalada per Isabel Lázaro, la presidenta provincial de Vox Tarragona i diplomada en Relacions Laborals per la URV. La segueixen al número 2 Alejandro Soler, tècnic especialista en Serveis Penitenciaris i diplomat en Treball Social per la UdL; María Luisa Peña al número 3, graduada en Dret, Ciència Política i Administració Pública; Erik Asensio al número 4, assessor immobiliari; Ruth Elena García al número 5, llicenciada en Dret i advocada; i al número 6 hi ha Sergio Macián (llicenciat en Dret, lletrat i tècnic superior de l’Administració de Justícia.