NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Vox es fa ressò d'un vídeo d'una dona increpant independentistes a Tarragona

La formació d'Isabel Lázaro a Tarragona recull un vídeo a les xarxes on una senyora, a la plaça Corsini, retreu als independentistes els llaços grocs
Captura del vídeo del qual se n'ha fet ressò el partit polític Vox | Twitter

 

El partit polític Vox ha recollit al seu perfil de 'tuiter' el vídeo d'un incident entre una senyora gran i un grup de dones amb llaços grocs a la plaça Corsini de Tarragona. En el vídeo, de poc menys d'un minut i sense data, es veu com la senyora, en castellà, s'apropa a un grup de dones amb llaços grocs, i els hi retreu el fet que portin vestimenta de color groc, identificat com el color per donar suport als polítics catalans a la presó pels fets d'octubre de l'any 2017.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, la dona els hi aconsella que «pintaos el culo de amarillo» i els hi recorda que, segons ella, «Tarragona está como está porque han venido muchos extremeños, andaluces, de Córdoba también porque si no estariais con el suelo de tierra». Les dones increpades li responen dient-li que «le gustan mucho los culos señora» i una altra li canta 'Els Segadors'. El vídeo ha obtingut prop de 14.000 reproduccions i ha generat un perfil propi de 'tuiter' amb el nom @culodeamarillo. 

 

El vídeo que recullen els de Vox el fa públic, originalment, un usuari de 'tuiter' que s'identifica com a simpatitzant de Ciutadans. 

 

 

 

Campanya de solidaritat durant les festes de Nadal

En un altre ordre de coses, i aprofitant les dates de Nadal, la formació d'ultradreta Vox ha dut a terme una «campanya de solidaritat». Durant els passats dies dos i tres de gener han recollit menjar, joguines i roba que han entregat «als més necessitats de Bonavista i al Santuari de Nostra Senyora del Llorito».

 

La presidenta provincial dels de Santiago Abascal, Isabel Lázaro, s'ha mostrat agraïda «a les persones que han fet possible, amb la seva ajuda, dur a terme aquesta campanya» i també s'ha mostrat ferma assegurant que «continuarem ajudant als més desfavorits».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris