NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Els Xiquets de Tarragona tornen a la festa major de Sabadell

Els Xiquets de Tarragona actuaran a la festa major de Sabadell | Xiquets de Tarragona

Arriba la festa major de Sabadell, una de les primeres diades importants del mes de setembre i que començarà a definir l'estat d'algunes colles de cara al Concurs de Castells. Diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça Sant Roc, els Castellers de Sabadell, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona compartiran la jornada amb uns Xiquets de Tarragona, que hi tornen després de disset anys.

Gamma bàsica de vuit dels Xiquets

Els Xiquets de Tarragona necessiten arribar a Santa Tecla amb confiança. Després de desmuntar el 5de8 a Torredembarra en dues ocasions, els ratllats abaixaran una mica el fre i es limitaran a completar la clàssica de vuit. Els de Sergi Feijoo volen una diada plàcida i que els permeti arribar en condicions ben aviat per tornar amb els castells de nou.

Sabadell busca les aletes de nou

Els Castellers de Sabadell estan preparats per fer-la grossa a la seva festa major. Els Saballuts es fixen l’objectiu d’estrenar el 3 i el 4de9 amb folres, que encara no han provat aquesta temporada. Les bones sensacions amb els castells de vuit fa que els de la camisa verda s’enfrontin a aquesta fita aquest diumenge. El tercer castell de la formació saballuda seria el 7de8, que tampoc han fet aquest 2018.

Els Minyons hi podrien portar un gamma extra

Després d’un Sant Fèlix decebedor, els Minyons de Terrassa busquen remuntar a Sabadell. Els malves es marquen el 9de8, que ja han descarregat en dues ocasions enguany, com a màxim objectiu. Els dos castells bàsics de nou i el pilar de 6 serien els altres objectius dels egarencs a la festa major de la co-capital del Vallès Occidental.

Barcelona torna de vacances

A Sabadell, s’hi veuran uns Castellers de Barcelona tot just acabats de tornar de vacances i amb només el 5de8 com a màxima fita. Els de la camisa vermella, que volen estrenar el castell de nou a la Mercè, preveuen una diada tranquil·la a la plaça de Sant Roc amb els dos castells bàsics de vuit i un de gamma alta de set.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris