Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

27a Paella Popular a La Pobla de Mafumet

Mil cinc-centes persones participaran d'aquesta celebració
La 27a Paella Popular acollirà diverses activitats per als més petits | Cedida

 

La ja tradicional Paella Popular tornarà aquest dissabte, 8 de setembre, a la Pobla de Mafumet en la seva 27a edició. La celebració comptarà amb la participació de 1.500 pobletans, amics i familiars, que estaran integrats en un total de 61 colles participants.

 

A la Pobla, paella tot el dia

L'acte, que comença a primera hora del matí i s'allarga fins ben entrada la nit, es farà a la zona de les moreres, que es convertirà en una gran cuina improvisada on les colles competiran per preparar la millor paella de l'any; si bé no hi haurà cap jurat que ho dictamini, ni de ben segur una decisió unànime sobre el resultat, per sobre de tot els pobletans busquen un lloc on trobar-se amb familiars i amics per passar una de les vetllades més acollidores i animades del calendari.

 

L'Ajuntament, per la seva banda, oferirà a cada colla participant els elements necessaris per a elaborar una paella: arròs, gambes, galeres, crancs, cloïsses, sèpia, pollastre i costelles; així com la mateixa paella i un fregall per retornar-la ben neta al final de la jornada. De la mateixa manera, des del consistori s'oferirà meló i síndria com a estrelles de les postres estivals.

 

Els participants podran afegir-hi ingredients i espècies pròpies per donar el seu toc personal a la paella, de tal manera que pobletans i visitants puguin gaudir de la diversitat entre les més exquisides paelles del municipi.

 

Karaoke, DJ's i activitats infantils

La 27a Paella Popular comptarà també amb espectacles d'animació durant tot el dia que acompanyaran i acabaran de fer rodó el dia. Així doncs, activitats que aniran des del karaoke, sessions musicals amb DJ's locals, activitats infantils o el 'photocall' habilitat per a la festa, farà que joves, petits i grans gaudeixin d'una sobretaula molt agradable que, com ja és costum, s'allargarà fins a la matinada.

 

Darreres celebracions abans que acabi l'estiu

La Pobla de Mafumet allarga l'estiu fins a les últimes conseqüències i, prova d'això, n'és la nit del 10 de setembre, dos dies després de la Paella Popular, que ens porta un dels altres clàssics del final d'estiu pobletà, la cantada d'havaneres i el rom cremat. L'actuació de Bacarola, oferirà, als jardins del Pavelló, una vetllada tradicional i agradable a tothom que vulgui acostar-s'hi.

 

El dia 11 de setembre, per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, els pobletans faran festa amb el tradicional vermut musical que, en aquesta ocasió, anirà a càrrec de Zapping Trio i se celebrarà a la zona de carpes de les moreres.

 

Per tancar definitivament l'estiu, la Pobla de Mafumet organitza dues jornades esportives: per als més valents, el 15 de setembre se celebrarà la vuitena edició del Duatló-cros i, el 22 de setembre, es farà la caminada nocturna per als carrers del poble, una vetllada acollidora per a petits i grans que començarà al Parc de les Pobles.

Comentaris