Imatge d'un dels concerts els alumnes de l'Escola de Música del Morell

Els alumnes de l'Escola de Música del Morell tornen als escenaris un any després

El centre ha organitzat de nou els tradicionals concerts d'hivern

Els alumnes de l'Escola de Música del Morell han pogut tornar finalment a l'escenari per oferir la seva música a familiars i amics, un any després de les seves darreres actuacions. El centre ha organitzat de nou els tradicionals concerts d'hivern, en aquest cas adaptats a les restriccions actuals per la pandèmia de la Covid-19.

Els concerts es van celebrar aquest dimarts i dimecres, 9 i 10 de març, amb dues actuacions generals i una de tancada al públic, de l'alumnat adult com del cor Les Pit-Roig. Als concerts generals hi han actuat els Grups Instrumentals de Nivell Elemental: Els Martinells (gralles i timbals) i els Picatecles (pianos amb instrumental Orff). També hi han actuat l'alumnat de Taller i les agrupacions de Tallers: l'Orquestra de Cambra (violins, violes i violoncels), el Grup-Tradi Els Mussols (gralles i percussió) i l'Orquestra de flautes de bec, la Redbek.

Les concerts d'hivern s'han dut a terme amb totes les mesures de seguretat, les quals també se segueixen en qualsevol altra activitat que es realitza al Teatre Auditori del Morell, amb aforament limitat, distància de seguretat, mascareta obligatòria i entrada i sortida esglaonades. 

De fet, l'Escola de Música del Morell s'ha hagut d'adaptar a les circumstàncies de pandèmia, amb classes online i grups molt petits, en funció de les restriccions de cada moment. Des de l'Ajuntament del Morell destaquen «el gran treball» del professorat perquè l'alumnat no perdés les ganes de tocar i estudiar mantenint el contacte de forma telemàtica.