Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torna l'«Anem a Caminar» del Morell per persones amb patologies de risc

Aquestes activitats tenen una hora de durada, es fan en grup pel municipi i van encaminades a millorar la salut
Imatge d'arxiu del municipi del Morell | Laia Solanellas

 

Fer exercici amb companyia sempre és més satisfactori sobretot si es comparteix amb persones que es troben en una situació semblant. Per aquest motiu el CAP El Morell ha tornat a impulsar una iniciativa que consisteix a anar a caminar en grup una hora pel municipi juntament amb persones que pateixen alguna patologia de risc. El projecte «Anem a Caminar» ha estat creat per l'Institut Català de la Salut i s'iniciarà a l'octubre.

 

El CAP El Morell reprèn l'«Anem a Caminar»

El CAP El Morell torna un any més amb el programa «Anem a Caminar», que enguany començarà el pròxim tres d'octubre i es portarà a cap cada dimecres de 9.30 hores a 10.30 hores del matí fins al mes de juny. Aquest projecte està destinat a aquelles persones que es trobin en situació de patir alguna patologia de risc, com poden ser diabetis, obesitat o bé, hipertensió arterial entre altres malalties.

 

El grup anirà acompanyat de personal sanitari

Aquesta és una iniciativa que promou l'exercici físic entre la població, a més una persona professional mèdica acompanyarà a aquest col·lectiu durant l'hora de la caminada. Aquest fet permetrà que es realitzi un seguiment de l'estat de cada pacient sobre la seva evolució mèdica, tenint en compte els diferents factors de cada persona individualment.

 

Totes aquelles persones interessades s'hauran d'adreçar al CAP El Morell per inscriure's al «Anem a caminar», on només serà necessari dur roba i sabates còmodes per passejar pel municipi. El personal sanitari serà l'encarregat d'escollir el més apte per la inclusió al programa de manera personal fent dels carrers del Morell, l'escenari d'aquesta activitat saludable.

 

L'Ajuntament del Morell treballa amb la regidoria de Sanitat, conjuntament amb l'Institut Català de la Salut per promoure aquest programa de manera que l'exercici en grup es converteixi en un hàbit més que necessari per a aquest col·lectiu. Amb «Anem a Caminar», es pretén aconseguir una millora en els paràmetres clínics de cada pacient amb una activitat gratuïta, amb comunitat i amb un objectiu saludable.

Comentaris