Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

L'assassí confés de la Pobla assegura haver consumit drogues i alcohol el dia del crim

La fiscalia eleva la seva petició fins als 23 anys de presó
Francisco Javier Mora assegura haver consumit drogues i alcohol el dia del crim | ACN

 

El judici contra Francisco Javier Mora, l'assassí confés de la seva dona a la Pobla de Mafumet l'any 2016, continua i, aquest, treu novetats sobre el crim. El processat ha admès que el dia del crim havia consumit substàncies estupefaents i begudes alcohòliques i, aquest, podria ser el motiu de la discussió que va acabar amb l'assassinat de la seva dona. En aquest sentit, la fiscalia ha elevat la seva petició fins als 23 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament.

 

Assegura haver consumit alcohol i drogues el dia del crim

Aquest dijous, 20 de setembre, ha continuat el judici contra Francisco Javier Mora a l'Audiència de Tarragona. L'assassí confés ha assegurat que el dia del crim va consumir una gran quantitat de drogues i alcohol. En aquest sentit, entre llàgrimes, el processat ha relatat que les substàncies estupefaents havien pogut produir-li una «paranoia» i una sensació «molt estranya». A més, també assegura que no se'n recorda de res més del que va passar aquella nit.

 

En aquesta línia de l'explicació, Francisco Javier Mora ha admès que la discussió, possiblement, va ser causada per culpa de la droga, ja que en volia més i necessitava més diners. Finalment, la discussió va acabar amb la vida de Carmen Ginés, quan l'assassí li va tallar el coll en un petit lavabo de l'habitació de matrimoni del domicili que compartien els dos a la Pobla de Mafumet.

 

La fiscalia eleva la seva petició fins als 23 anys de presó | ACN

 

La fiscalia eleva la condemna fins als 23 anys de presó

Arran d'aquestes noves declaracions del processat, la fiscalia ha elevat la seva petició fins als 23 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament. Tanmateix, les acusacions, mantenen la petició de 25 anys de presó per a l'assassí confés. 

 

D'altra banda, la defensa de Francisco Javier Mora, ha demanat 7,5 anys de presó per homicidi.

Comentaris