ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Més de 1.800 assistents al concert benèfic de Jarabe de Palo a la Pobla de Mafumet

Tota la recaptació del concert es destinarà a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia
Jarabe de Palo ofereix un concert solidari a la Pobla | CEDIDA

 

El passat dissabte 14 de juliol va tenir lloc el concert benèfic de Jarabe de Palo a la pista poliesportiva del Complex Esportiu de La Pobla de Mafumet, amb la participació de dels reusencs Doble Rombo com a teloners. Aquella nit més de 1.800 persones van omplir la pista poliesportiva per gaudir dels grans èxits del grup i alhora contribuir amb la Fundació Josep Carreras, contra la leucèmia, gràcies a l’import de les entrades.

 

Jarabe de Palo, liderat per Pau Donés, és un grup de pop/rock amb més de 20 anys de trajectòria i que presumeix de molts número 1 a les principals llistes musicals del país. Els assistents del concert van poder ballar al ritme d’èxits com ‘La Flaca’, ‘Depende’, ‘Bonito’, ‘Grita’, ‘Agua’ o ‘Déjame vivir’ durant dues hores i de manera totalment entregada a la música, com els integrants de Jarabe de Palo, sabent que l’espectacle tenia finalitats solidàries.

 

Concert benèfic per a la lluita contra la leucèmia

Un cop el concert va finalitzar, l’alcalde Joan Maria Sardà t va pujar a l’escenari per «agrair la solidaritat dels assistents que amb la seva aportació s’han sumat a la lluita contra aquesta malaltia». I és que tota la recaptació econòmica que es va aconseguir amb la venda de les entrades al concert es destinarà íntegrament a la Fundació Fundació Josep Carreras per a la lluita contra la leucèmia.

 

A més a més, també es va poder gaudir dels reusencs Doble Rombo, un grup de rock que s’està fent lloc en el panorama de rock nacional, van actuar com a teloners de Jarabe de Palo.

 

L’alcalde del municipi pobletà va pujar a l’escenari per agrair la solidaritat dels assistents | CEDIDA

 

Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet

El concert solidari de Jarabe de Palo s'ha emmarcat dins del programa de les Festes d’estiu de La Pobla de Mafumet, juntament amb nombroses activitats destinades tant a petits com a grans. Propostes de música, esports, tradicions populars com la Paella Popular, la desfilada de moda infantil, les sessions de cinema a la fresca i la celebració de la Diada de Catalunya no poden faltar dins de la programació de les festes d’estiu del municipi.

 

Imatge de la Pobla de Mafumet. | Ajuntament de la Pobla de Mafumet

 

El proper divendres dia 20 de juliol a les 19.00 hores tindrà lloc el concert de la Jove Orquestra Intercomarcal al Casal Cultural i durant tot el dissabte es podrà gaudir de diferents actes. Començant pel Correfoc 10è aniversari de l’Associació Juvenil Els Set Pecats Capitals Ball de Diables, amb la participació de la Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals de Catalunya, pels carrers del poble. A continuació tindrà lloc el concert CAT Rock a la pista coberta que començarà a les 23.30 hores. 

 

Podeu consultar tota la programació de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet a la pàgina web municipal, als seus perfils de les xarxes socials i a l’App femPobla.