En marxa una campanya de promoció de l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell

La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer els comerços i empreses del municipi | Es pot guanyar una targeta de viatge valorada en 1.500 euros
En marxa una campanya de promoció de l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell | Cedida

 

El Morell, des de principis del mes de maig, en la majoria de comerços i empreses del municipi s’hi pot trobar el Passaport del Morell. Es tracta d’una campanya impulsada per l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell amb la qual es pot guanyar una targeta de viatge valorada en 1.500 euros.

 

Amb el suport de l’Ajuntament del Morell, la iniciativa té per objectiu «promocionar els comerços i empreses morellencs, el consum de quilòmetre zero», explica el president de l’entitat, Pep Guillemat. D’aquesta manera, la gent podrà conèixer «allò que es té al poble i que a vegades va a buscar fora per desconeixement».

 

Sumant els segelles dels diversos establiments

Per participar-hi cal fer-se amb un dels passaports i anar aconseguint els segelles dels diversos establiments que formen part de l’associació.  No cal fer una compra o consumir el servei que ofereixen, només cal demanar el segell. Un cop completat tot el passaport s’ha de dipositar a l’urna ubicada a l’estanc.

 

Així els morellencs entraran als comerços i empreses i «poden descobrir que potser tenien una idea preconcebuda i canviar la seva visió sobre determinada botiga o professional». Guillemat indica que tot plegat «ens porta a donar una visió que tenim un poble viu comercialment, i amb empenta per afrontar els reptes que venen», i afegeix que «volem fomentar un poble despert i participatiu».

 

Per a completar els passaports hi ha temps fins al pròxim 21 de juliol, i el sorteig del premi tindrà lloc durant la Festa Major d’Estiu del municipi.

 

L’Ajuntament insta les veïnes i veïns a netejar patis i solars

El consistori morellenc ha fixat el pròxim 15 de juny com a data límit per a consolidar la neteja dels solars, amb l'objectiu que les tasques acabin abans de la revetlla de Sant Joan; evitant problemes que es puguin derivar de la utilització de petards.

 

A més a més, des de la regidoria d'Urbanisme es recorda que els propietaris de qualsevol classe de sòl tenen uns deures i obligacions bàsiques. Per aquest motiu, en cas que hom no dugui a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d'execució que pot comportar despeses per al propietari. Tanmateix, l'Ajuntament del Morell confia en la corresponsabilitat de tots els propietaris i veïns.

Més notícies de la categoria Tarragonès