La Canonja celebra, en ple confinament, el 10è aniversari de la seva municipalitat

L'alcalde del municipi, Roc Muñoz, ha enviat un missatge de felicitació a través de les xarxes socials

En ple confinament per aturar la propagació del coronavirus, no tot són males notícies. Aquest dimecres, 15 d'abril, el municipi de la Canonja, a la comarca del Tarragonès, ha arribat a una data molt especial: el desè aniversari de l'assoliment de la plena municipalitat. El 15 d'abril de l'any 2010, el Parlament català va aprovar la constitució de la Canonja, fins aleshores un barri de la ciutat de Tarragona, com a municipi. La fita, molt esperada perquè els canongins i canongines van perdre la seva identitat com a poble en plena dictadura, va suposar per a la ciutat de Tarragona renunciar a cobrar els impostos de bona part de la indústria química instal·lada al polígon sud.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Per celebrar aquest desè aniversari, el batlle canongí Roc Muñoz, del PSC, ha enviat un missatge a través de les xarxes socials. «Un missatge optimista i esperançador», com ha definit el mateix Muñoz qui també ha aprofitat per, en l'actual context, «treballem junts, en la mateixa direcció, com ho vam fer per recuperar la municipalitat».