Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

'Carburos Metálicos' compleix 60 anys d'activitat al Camp de Tarragona

L'empresa de gasos industrials i medicinals ha celebrat el seu seixantè aniversari, assentant-se dins el teixit industrial químic del nostre territori
'Carburos Metálicos' celebra els seus 60 anys al Camp de Tarragona | 'Carburos Metálicos'

 

'Carburos Metálicos' compleix 60 anys d'activitat al Camp de Tarragona. Es tracta d'una de les empreses químiques més importants i líders en el seu sector, en l'àmbit nacional, destinada a la producció de gasos industrials i medicinals. Aquest dijous 4 d'octubre ha celebrat, a les seves instal·lacions del Morell, el seu seixantè aniversari amb la participació de directius, clients, institucions i associacions de la demarcació de Tarragona.

 

En l'acte, han volgut recordar la seva implicació i col·laboració amb diversos projectes al nostre territori. Compten amb cinc plantes de producció de gasos, repartides en les localitats de La Pobla de Mafumet, el Morell, La Canonja i Vila-seca.

 

Sis dècades al capdavant de la producció de gas industrial i medicinal 

'Carburos Metálicos' compleix 60 anys de vida al Camp de Tarragona. En un acte de celebració a les seves instal·lacions del Morell, Ahmed Hababou i Miquel Lope, Director General i Director de Desenvolupament de Negoci i Operacions, respectivament; han volgut fer un repàs històric de la trajectòria de 'Carburos Metálicos' al Camp de Tarragona. L'empresa va arribar al nostre territori l'any 1958 i, en aquesta data a les seves antigues instal·lacions de Reus, van omplir el primer tub-envàs (cilíndric) a escala nacional. Amb aquesta fita, van començar un creixement sostingut que ha arribat fins a l'actualitat, on esperen seguir amb aquest desenvolupament. 

 

Ahmed Hababou va declarar que «'Carburos Metálicos' és un ciutadà més de Tarragona contribuent al desenvolupament econòmic i social de la zona amb responsabilitat, treball i innovació. La companyia ha construït la seva reputació, recolzant-se en conceptes com la seguretat, la qualitat, la integritat i la generació de valor, i aquesta reputació és la pedra angular del nostre èxit en les relacions amb les comunitats en què ens trobem presents».

 

Compromesos amb el territori

Des de la direcció han volgut recordar la seva implicació amb els projectes socials que estan realitzant a la demarcació de Tarragona. La companyia química ha volgut exemplificar aquest compromís social amb accions de desenvolupament, com l'acord que va arribar amb la comunitat de regants de la Sequieta l'any 2015, mitjançant el qual la companyia cedeix aigua rica en nitrats per a la sulfatació dels camps d'avellaners de la zona.

 

Dins d'un àmbit més social, 'Carburos Metálicos' col·labora amb entitats locals com l'Associació Down Tarragona per la integració i incorporació activa a la societat de persones amb discapacitat intel·lectual; i amb la Fundació Escola Futbol La Pobla, dedicada a l'impuls de la pràctica d'aquest esport als nens del municipi del Tarragonès.

Comentaris