Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Casals i Campus han marcat un estiu ple d'activitats al Morell

Nens i adolescents es bolquen en les activitats organitzades per l'Ajuntament i els clubs esportius
Una de les activitats del Casal d'Estiu al Morell | Ajuntament del Morell

 

El municipi del Tarragonès ha comptat un any més amb un estiu ple d'activitats per a xiquets i adolescents, de la mà del Casal d'Estiu organitzat per l'Ajuntament del Morell, i dels diferents campus esportius que han organitzat els clubs del municipi.

 

Un centenar de nens i nenes al Casal d'Estiu

El Casal d'Estiu, organitzat un any més per la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament del Morell, ha comptat amb la participació d'un centenar de nens d'entre tres i dotze anys; i ha estat gestionat per dues directores de lleure, sis monitores i dues practicants.

 

De la mà de les monitores i de les activitats que han preparat, els infants que han participat en el casal han recorregut el món, tot aprenent com saluden, com es vesteixen i els jocs tradicionals de països com Egipte, Sud-àfrica, l'Índia o la Xina. De la mateixa manera, han viscut desenes d'aventures i moments especials a través de les aules de psicomotricitat dels més petits, les excursions en bicicleta de mitjans i grans, i les sortides conjuntes que han fet a diferents llocs, com el Club de Vela, el circ, el Corral del Neri o al Diverty Park. A més, durant la Festa Major, van poder gaudir d'un tobogan aquàtic i van aprendre i viure la cultura popular de ben a prop gràcies a l'Associació Cultural Embruix.

 

Els joves entre 12 i 16 anys, a l'Espai Jove d'Estiu

D'altra banda, durant les tardes del mes de juliol, joves d'entre 12 i 16 anys van poder participar també de l'Espai Jove d'Estiu, que entre altres activitats, els proposava jocs, sortides i activitats a la piscina.

 

Activitat del Campus de Bàsquet del CB Morell | cb morell

 

Els clubs esportius amplien la seva oferta d'activitats

Amb l'arribada de vacances i les temporades acabades, els clubs esportius del municipi no es van quedar tancats, sinó que han ofert multitud de propostes a nens i adolescents del Morell i de tota la comarca.

 

El Club Bàsquet Morell va organitzar un campus a Santa Maria del Colell, de l'1 al 7 de juliol, on més de seixanta nens i joves van poder practicar el bàsquet, però també van gaudir de piscina, tennis taula, karaoke, quads, BTT, rocòdrom, jocs de nit, etc. De la mateixa manera, del 9 al 27 de juliol, 140 inscrits van realitzar el campus tradicional al Morell i del 27 d'agost al 7 de setembre, l'Aftersummer Campus.

 

Per la seva part, el Club Deportiu Morell va organitzar també un campus de tecnificació de quatre setmanes, en què, del 25 de juny al 20 de juliol, més d'una seixantena de nens van realitzar un programa multiesportiu centrat en el futbol.

 

El Club Futbol Sala El Morell estrena campus

La novetat va vindre de la mà del Club Futbol Sala El Morell, que va estrenar el seu primer campus aquest estiu. Cinquanta nens i nenes van gaudir d'activitats de tecnificació de futbol sala, a més de piscina i jocs d'estiu.

 

Festa final a la piscina

El passat 24 d'agost més de seixanta infants van poder gaudir de la festa de cloenda dels cursets de natació que han tingut lloc aquest estiu, ja sigui integrats en els mateixos campus esportius o en els realitzats a través del Casal d'Estiu.

 

La festa va tancar les piscines al públic general i, durant tot el matí, es va omplir d'inflables i jocs d'aigua per als més petits; fins a la cloenda final en què la regidora d'Esports de l'Ajuntament del Morell va obsequiar tots els assistents amb una medalla i una nevera portàtil.

 

Darrer dia del curset de natació | ajuntament del morell

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris