Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Segueix el cicle «Viu el Ballet» a Vilallonga, des de la Royal Opera House

El pròxim dilluns, 3 de novembre, la Sala de Cinema del Centre Recreatiu acollirà la retransmissió del 'Trencanous', en directe des de Londres
Imatge del 'Trencanous', a la Royal Opera House de Londres | Royal Opera House

 

 

L’eix Londres - Vilallonga del Camp torna amb força aquest dilluns. Des de la cèlebre Royal Opera House de la capital britànica fins a la històrica Sala de Cinema del Centre Recreatiu del municipi, la temporada de retransmissions en directe reprendrà la connexió anglesa amb la projecció del clàssic ‘Trencanous’, el reconegut ballet del segle XIX basat en el conte d’Ernst Hoffmann i musicat pel gran Txaikovski.

 

El 'Trencanous', dilluns 3 de desembre a Vilallonga del Camp

Dilluns, 3 de desembre, el Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp acollirà una nova entrega del cicle «Viu el Ballet», una iniciativa que, any rere any, omple de ballet i ‘bel canto’ el poble del Tarragonès. A partir d’un quart de nou del vespre, la londinenca Royal Opera House brillarà a la pantalla del Casal, a través del genial ‘Trencanous’ de Peter Wright, en la seva versió de 1984 d’un ballet realment bell i atemporal, reconegut i universal.

 

Imatge de la Royal Opera House de Londres | Cedida

 

Cinc ballets i quatre òperes des de la Royal Opera House de Londres

La temporada d’’streaming’ des d’aquesta prestigiosa òpera de Londres ja va començar el passat 15 d’octubre, amb la projecció del ballet ‘Mayerling’, i finalitzarà el pròxim 11 de juny amb la retransmissió en directe del ballet ‘Romeu i Julieta’. A Vilallonga, a més, ja s’hi va veure l’òpera ‘La Valquiria’, el passat 28 d’octubre; i el ballet ‘La Bayadère’, el 13 de novembre.

 

Després del ‘Trencanous’, la programació a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp seguirà amb els ballets ‘Don Quijote’, el 19 de febrer i ‘Mix ballet: Within the Golden Hour, Sidi Larbi Cherkaoui i Fight Pattern’, el pròxim 16 de maig. Les òperes, per la seva part, també seran protagonistes al municipi, amb la projecció en directe de ‘La Dama de Picas’, el 22 de gener; ‘La Traviata’, el 30 de gener; i ‘La Forza del Destino’, el pròxim 2 de juny de 2019.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris