Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

El Teatre-Auditori del Morell acull la 2a edició del cicle 'Deprop'

El cicle teatral de petit format porta sis propostes per a tots els públics
Teatre-Auditori del Morell | cedida

 

 

La segona edició del cicle de teatre de petit format 'Deprop' arriba aquesta tardor al Morell. Fins a sis propostes de teatre, màgia i titelles de gran qualitat esperen consolidar aquesta proposta iniciativa de la regidoria de cultura del municipi del Tarragonès.

 

Deprop comença aquest mateix dissabte dia 29 a les nou del vespre, amb la companyia Premium Actors, que a través d'Ales d'Ivori, ens endinsarà en el drama de dues noies que, en plena Guerra Civil, han de conviure amb una societat tancada, masclista i patriarcal que no accepta l'amor que senten l'una per l'altra.

 

El dia 6 d'octubre a les sis de la tarda, la Companyia Mag Maiky, força coneguda al municipi, oferirà l'espectacle de teatre i màgia 'El Pis'; un pis on durant 90 minuts els espectadors s'endinsaran per escoltar les coses obscures i paranormals que hi passen.

 

Un any més, el cicle comptarà amb la presència de la talentosa companyia tarragonina Tornavís Teatre. El dia 20 d'octubre a les nou del vespre, de la mà de 'La mà invisible', els espectadors gaudiran d'una crítica social que mostrarà de manera punyent i àcida la vida dels treballadors del mercat laboral del qual formem part.

 

En el marc dels actes previs de la Festa Major d'Hivern del Morell, el 4 de novembre a les sis de la tarda la jove maga Melanie, portarà al Teatre-Auditori la seva proposta 'Amazing', que mostrarà als espectadors una nova manera de fer màgia, on ella mateixa es reivindica com una noia maga protagonista, no com l'habitual secundària de l'escenari dels grans mags.

 

El 24 de novembre a les sis de la tarda, la companyia Mimaia Teatre, portarà música i titelles amb el seu espectacle 'Roig, el pèl-boig'; un muntatge del Festival Guant de Valls.

 

Finalment, per acabar el cicle, el Grup de Teatre La Sala del Morell portaran el dia 1 de desembre a les sis de la tarda, una versió del clàssic 'Un conte de Nadal', de Charles Dickens. La companyia local espera repetir l'èxit de l'any passat, quan van fer l'adaptació d''El Petit Príncep'.

 

 

Una proposta atractiva, econòmica i per a tots els públics

Judit Fernández, regidora de Cultura de l'Ajuntament del Morell, ha valorat molt positivament la segona edició del Deprop, posant èmfasi en la importància que les propostes siguin atractives per a tot tipus de públic; «és interessant que hi hagi espectacles per a tots els públics, també el familiar, de manera que petits i grans puguin gaudir de la cultura conjuntament», ha afirmat.

 

Des del consistori del Tarragonès, s'espera que aquesta segona edició es consolidi encara més al calendari dels morellencs i la gent de la comarca, que deixant de banda les propostes de gran qualitat que ofereix, el preu de les entrades és especialment econòmic, gairebé anecdòtic.

 

Així doncs, de manera anticipada, les entrades es poden aconseguir al Centre Cultural a un preu de 3 euros, en horari d'oficina; mentre que a taquilla, una hora abans de l'inici de cada espectacle es podran comprar per 5 euros.

 

L'Ajuntament del Morell, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

Comentaris