Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 25 de juny

Tres homes i sis dones jutjaran l'assassí confés d'una dona de la Pobla de Mafumet

El procés comença aquest dilluns 17 de setembre a l'Audiència provincial de Tarragona. Els fets van ocórrer el desembre de 2016 a La Pobla de Mafumet
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

Aquesta setmana vinent jutjaran una persona acusada d'un delicte d'assassinat. Aquest és Francisco Javier Mora, assassí confés de la seva parella Carmen Ginés, veïna del municipi tarragoní de la Pobla de Mafumet, la nit del 17 de desembre de 2016. En aquest sentit, el pròxim dilluns 17 de setembre, a les 10 del matí, començarà el judici. El judici es farà amb un jurat popular, i tres homes i sis dones seran els encarregats d'impartir justícia. Dilluns, la declaració s'iniciarà amb els primers testimonis.

 

El fiscal demana 21 anys de presó per a l'assassí

Els fets que van ocórrer l'any 2016, quan aquest individu va matar a la seva parella al seu domicili de la Pobla de Mafumet. Segons l'escrit del fiscal, «l'acusat, de forma sorpresiva, va atacar la seva dona amb un ganivet clavant-li vint punyalades, així com diversos cops al cap i a la cara». En aquest sentit, les lesions causades per aquest atac, van provocar-li una gran hemorràgia greu, fins a posar fi a la vida de la seva parella.

 

Per aquest motiu, el fiscal demana 21 anys de presó per a l'assassí, a més d'ordres d'allunyament i comunicació amb els familiars de la víctima. Tanmateix, es demana una indemnització per la filla i familiars de la víctima. L'acusació particular eleva la petició fins als 25 anys de presó. L'acusat també tenia interposada una ordre d'allunyament per part d'una exparella per maltractaments, i a més també la magistrada de violència de Tarragona va acusar l'home d'agredir sexualment la filla de la seva parella, de 15 anys.

 

El judici que se celebrarà a la secció segona de l'Audiència provincial de Tarragona, s'allargarà fins al dijous 20 de setembre, dia en què serà interrogat l'assassí, i es preveu que el dimarts 25 de setembre es faci el lliurament del veredicte i quedi vist per sentència.

 

Una agressió sexual, una estafa i dos delictes contra la salut pública

Durant aquesta setmana vinent, del 17 al 21 de setembre, hi haurà quatre judicis més a l'Audiència provincial de Tarragona. El mateix dilluns, en la secció quarta es farà un judici per un delicte d'agressió sexual a dos quarts de deu del matí.

 

El dimecres, 19 de setembre, i el dijous dia 20, es realitzaran a la secció quarta de l'Audiència, dos judicis contra la salut pública. Tots dos es realitzaran a les 9.30 hores.

 

Finalment, el divendres 21 de setembre es farà el darrer judici que hi ha. Aquest serà per estafa i, com els altres tres, es farà a la secció quarta i a dos quarts de deu del matí.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris