Comencen les obres per millorar els accessos per carretera a la Secuita

Els treballs, a càrrec de la Diputació de Tarragona, tenen una durada prevista de nou mesos
Els treballs tenen una durada prevista de nou mesos | Cedida

 

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquest divendres, 15 de febrer, les obres per millorar l'accés per carretera a la Secuita. Els treballs afecten al pas pel municipi de les vies T-223 i TV-2231, i el punt principal d'actuació serà l'ampliació de les seves voreres per tal de millorar la seguretat en la circulació dels vianants, i també dels vehicles. Es preveu que les obres tinguin una durada de nou mesos, i el seu pressupost supera el milió d'euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els treballs d'ampliació de la vorera, en el cas de la carretera TV-2231, forçaran la reducció de la via a un únic sentit de circulació —el sentit sud—. A canvi, s'habilitarà el carrer Progrés, paral·lel a la carretera, com a travessera de sentit de circulació nord. En el cas de la T-223, no serà necessari alterar ni modificar els sentits després dels treballs.

La Diputació construirà dues rotondes per millorar l'accés a la Secuita

El projecte també compta amb la intenció de reassignar les places d'aparcament de la zona, i construir dues rotondes que ajudin a canalitzar millor el trànsit de vehicles per aquest nou accés a la Secuita. També es preveu millorar l'enllumenat i el sistema de drenatge, i per tant aconseguir un condicionament més profund de les vies.

Mentre s'allarguen els treballs, les restriccions, desviaments i talls de circulació estaran a l'ordre del dia. La Diputació és l'ens responsable de les accions i gestions que superen la competència dels respectius ajuntaments, i l'exemple de les carreteres i infraestructures és una mostra d'aquesta competència en clau de territori. L'ens supramunicipal també preveu altres accions similars com la construcció d'una nova rotonda d'accés al municipi de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp, en uns treballs que s'iniciarien abans de la fi de l'any 2019.

També et pot interessar

"ÚLTIMA HORA: 10 dotacions de Bombers en un incendi a Constantí" "PARTICIPEU: Vilallonga del Camp prepara un Carnaval ple de premis!"