Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

El Morell organitza un concurs fotogràfic per escollir la imatge del calendari del 2019

Es poden enviar fins a tres fotos fins al 15 de novembre
L'Ajuntament del Morell, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament del Morell torna a convocar el concurs fotogràfic que porta per nom #Raconsipaisatges. Aquest concurs servirà per escollir una imatge que es convertirà en la il·lustració del calendari municipal del 2019. És el segon any que l'Ajuntament convoca el concurs, amb l'objectiu que els morellencs i morellenques surtin al carrer amb la seva càmera i capturin de manera creativa i singular algun racó del municipi.

 

La fotografia que sigui escollida guanyadora, serà la imatge del calendari de l'any vinent. A més, l'autor de la foto s'emportarà un disc dur extraïble com a premi, per tal que pugui emmagatzemar-hi les seves fotografies de manera segura.

 

Es poden enviar fins a 3 fotos fins al 15 de novembre

Totes aquelles persones que vulguin participar en el concurs fotogràfic caldrà que publiquin les fotos a la xarxa social Instagram, amb les etiquetes #Raconsipaisatges i #somdelMorell. A més, cal que enviïn les fotos també per correu electrònic, especificant el nom i el número de telèfon de l'autor, al correu electrònic fotocalendari@elmorell.cat. És obligatori seguir tots els procediments, i els participants poden enviar les seves fotos fins al dia 15 de novembre, dia en què finalitza el termini.

 

Cada participant pot presentar fins a tres fotografies, les quals no poden haver estat premiades en cap altre concurs prèviament. Les imatges hauran de tenir orientació horitzontal (425 mm de base per 288 d'alçada), i una resolució mínima de 72 ppp, sense compressió ni marca d'aigua. En cas que la fotografia sigui escollida guanyadora, s'haurà de facilitar amb mida 300 ppp.

 

El jurat del concurs de fotografia #Raconsipaisatges estarà format per quatre persones: una persona vinculada al món de la fotografia, un tècnic, un responsable de l'Ajuntament del Morell i un fotògraf professional que no sigui del Morell. Finalment, el veredicte del guanyador o guanyadora del concurs es farà públic el dia 19 de novembre. L'anunci del premiat es farà a través dels canals de comunicació digitals de l'Ajuntament del Morell.

Comentaris