Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Constantí acull l'espectacle d'humor del còmic Javi Sancho

Tindrà lloc aquest diumenge, 27 de gener, al Pavelló Poliesportiu del municipi
Constantí acull l'espectacle d'humor del còmic Javi Sancho | Cedida

 

 

Constantí continua la celebració de la seva Festa Major d'Hivern en honor a Sant Sebastià, amb un dels plats forts de la programació. Aquest diumenge 27 de gener, a les sis de la tarda, el Pavelló Poliesportiu acull l'espectacle d'humor #LoDeLaRisa, del còmic tarragoní Javi Sancho.

 

Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través d'internet o l’OAC de l’Ajuntament, a un preu de 5 euros. A més a més, el dia de l’espectacle, també es podran comprar al mateix Pavelló Poliesportiu.

 

 

Un còmic jove, amb l'experiència i el talent dels grans

Nascut a Tarragona fa vora 30 anys, Javi Sancho va començar forjant la seva base còmica en locals de comèdia. Vuit anys enrere, iniciava una gira estatal de teatres compartint escenari amb Santi Millán en els espectacles 'Santi Millán Live!' i 'Estamos mejor que nunca', que de fet, van presentar durant la Festa Major d’Hivern de l’any passat a Constantí.

 

Des d'aquells inicis i malgrat la seva edat, el còmic tarragoní ja ha estat programat fins a sis ocasions en el cicle de comèdia Comedy Zoo al Club Capitol, essent el còmic més jove de la història a aparèixer a la cartellera de la Sala Pepe Rubianes a Barcelona.

 

El 2012 dóna el salt definitiu a la fama, amb la seva primera feina televisiva, esdevenint copresentador del programa diari 'Fiesta Suprema'; Des de llavors, ha estat col·laborador del programa 'Zapeando' a la Sexta i presentador al costat de Santi Millán al programa de càmera oculta 'Sinvergüenzas', a Neox, combinant amb les seves aparicions al programa 'Sopa de Gansos!' de Cuatro i FDF.

 

Tot plegat una carrera meteòrica que s'ha guanyat a base dels somriures dels espectadors. Aquest diumenge, aterra de nou a Constantí per seguir demostrant que tot i ser un còmic jove, ja compta amb l'experiència i el talent dels més grans.

 

 

    📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

    🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

    Comentaris