Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Demanen més de 15 anys de presó per a un home violar a la dona amb qui vivia a Constantí

El judici començarà el pròxim dijous a l'Audiència de Tarragona
El dijous jutjaran una persona acusada d'un delicte continuat d'abusos sexuals, violació i un delicte de violació en grau de temptativa | ACN

 

Aquest pròxim dijous, 25 d'octubre, un home serà jutjat per un delicte continuat d'abusos sexuals, de violació i un de violació en grau de temptativa a la dona amb qui vivia. La fiscalia demana una pena de 15 anys i mig de presó per aquests fets.

 

Més de 15 anys de presó per violar i abusar a una dona 

Els fets que es jutjaran aquesta pròxima setmana van passar al municipi de Constantí entre el 2016 i el 2017. Segons el fiscal, l'acusat i la víctima es van instal·lar en un domicili al municipi del Tarragonès, juntament amb la filla de dos anys de la dona. 

 

El processat, quan va saber que la dona havia deixat la relació sentimental amb una altra persona, va començar a aprofitar-se d'ella. Li va fer tocaments i li va retreure que no volgués mantenir relacions sexuals amb ell. En aquest sentit, l'home va abusar d'ella quan estava a la dutxa, però no va ser l'únic cop. En una altra ocasió, ho va intentar, però la resistència de la dona i l'aparició d'una amiga, alertada pels crits, van evitar que tornessin a succeir aquests fets.

 

L'home serà processat aquest dijous vinent a la secció segona de l'Audiència de Tarragona i el fiscal demana 15 anys i 6 mesos de presó per tots dos delictes.

 

Estafa agreujada, lesions amb deformitat i altres judicis a Tarragona

Aquesta setmana a l'audiència provincial de Tarragona hi haurà altres casos que es jutjaran. En aquest sentit, després del cas d'abús sexual i violació, també hi ha un cas de delicte d'estafa i un de lesions amb deformitat al jutjat tarragoní. 

 

Una persona està acusada d'un delicte de lesions amb deformitat, després que l'acusat amb l'ànim de lesionar la víctima, la va colpejar i ocasionar policontusions i la pèrdua d'un incisiu al pati del Centre Penitenciari Mas Enric del Catllar. En aquest sentit, el processat s'enfronta a 3 anys i mig de presó pel delicte. D'altra banda, també jutjaran un grup de persones acusades d'un delicte d'estafa agreujada. Entre l'any 2006 i 2007, es van concertar per ordir un entramat societari, a través del qual es guanyaven la confiança de proveïdors. Així obtenien productes, sabent que no els abonarien i, tot seguit, els distribuïen entre altres empreses i compradors, lucrant-se econòmicament. El fiscal demana penes de 4 a 6 anys de presó pels diferents acusats.

 

A més, durant la setmana vinent també hi haurà a l'audiència provincial de Tarragona tres casos d'estafa, dos de delictes contra la salut pública i la continuació d'un judici d'un delicte per tortures.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris