Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Fiscalia demana set anys de presó a l'acusat de violar una menor a Constantí

L'agressor hauria aprofitat que la noia es trobava vulnerable després que haguessin consumit marihuana
La Fiscalia demana set anys de presó a l'acusat de violar una menor a Constantí | Cedida.

 

 

La Fiscalia ha sol·licitat condemnar a set anys de presó per un veí de Constantí acusat d'abusar sexualment d'una noia de 16 anys el 24 de setembre del 2016. Agressor i víctima haurien consumit marihuana i ell, «amb ànim de satisfer els seus instints sexuals» l'hauria violat aprofitant que la noia «no va poder oferir resistència perquè el consum de la droga li hauria provocat una vulnerabilitat química» segons informa el Diari de Tarragona.

 

El judici tindrà lloc el pròxim 12 de febrer a l'Audiència Provincial de Tarragona, on l'agressor s'enfrontarà a una possible pena per un «delicte d'abús sexual a una persona amb la voluntat anulada pel consum de drogues, amb penetració», segons el diari de paper. Pel qual demana una pena de set anys de presó i la prohibició d'apropar-se a menys de 100 metres de la víctima i comunicar-se amb ella durant un període de 17 anys, així com mesures de llibertat vigilada, amb l'obligació de participar en programes formatius, laborals i culturals d'educació sexual. En l'àmbit de la responsabilitat civil, el fiscal reclama la indemnització de 6.000 euros.

 

 

 

El dijous jutjaran una persona acusada d'un delicte continuat d'abusos sexuals, violació i un delicte de violació en grau de temptativa | ACN

 

Absol l'acusat de violar una dona a Constantí

La setmana passada, l'Audiència Provincial de Tarragona va absoldre un altre veí de Constantí, acusat d'un delicte continuat d'abusos sexuals i dues violacions, una en grau de temptativa.

 

Els magistrats haurien considerat que la víctima es contradeia en diverses ocasions i que, a més a més, la seva declaració era «insuficient» i els fets denunciats, que haurien tingut lloc entre el novembre del 2016 i el gener del 2017, no haurien pogut ser demostrats.

 

Et pot interessar:

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris