Detingut per una ordre de crida i cerca i agressió a la Canonja

A l'ordre, se li va sumar el delicte d'atemptat contra funcionari públic
Un jove, identificat a l'altura del Consum de la Canonja per tenir una ordre de crida i cerca | Google Maps

 

Aquest dimarts, 17 de setembre, un vigilant de seguretat de la Canonja va identificar un jove, sobre qui hi havia una ordre de crida i cerca, a l'altura del supermercat Consum del municipi. En esbrinar qui era, va intentar retenir-lo, però se'l va treure de sobre i va fugir. El vigilant, tot seguit, va alertar als Mossos d'Esquadra d'aquest fet, i van començar la cerca pel barri de Bonavista.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Intenta fugir en tenir una ordre de crida i cerca

Als voltants de les cinc de la tarda d'aquest dimarts, un jove, veí de Tarragona, de 21 anys i nacionalitat espanyola, va ser identificat a l'altura del Consum del municipi de la Canonja, al carrer de Ponç de Castellví, per constar sobre ell una ordre de crida i cerca per un delicte de furt. 

El vigilant de seguretat, en un primer moment, es va dirigir al vehicle en el qual viatjava el jove amb una altra persona, ja que un d'ells anava sense el cinturó de seguretat. Un cop a la porta del seient de l'acompanyant, va obrir la porta de cop, fent caure al vigilant i, així, sortir corrents, en direcció al barri tarragoní de Bonavista. El vigilant va perseguir-lo i, com que no el va poder enxampar, va alertar als Mossos d'Esquadra d'aquests fets. A més, el conductor del vehicle, també va fugir, abandonant el cotxe i se li obriran diligències perquè circulava sense permís de conduir. 

Tres patrulles de la policia catalana van anar fins al barri tarragoní per iniciar la cerca del jove. Finalment, el van trobar amagat al replà d'un edifici i va ser identificat i detingut per l'ordre de crida i cerca i pel delicte d'atemptat contra funcionari públic. En les pròximes hores, passarà a disposició judicial.

"Més de 450 persones gaudeixen de la Festa de la gent gran del Morell" "❗IMPACTANTS IMATGES: Constantí, tot un poble subordinat a les esquerdes"