Persecució de pel·lícula a la Canonja a un lladre que va agredir la policia

Un individu va intentar fugir en un ciclomotor, primer, i després a peu, abans de ser detingut per la Guàrdia Municipal
La Guàrdia Municipal de la Canonja va detenir un individu que s'intentava fugar amb un ciclomotor | Aj. la Canonja

 

Aquest passat dissabte, 10 de novembre, un home va ser detingut per la Guàrdia Municipal de la Canonja com a presumpte autor de delictes de furt i ús de vehicle, atemptat, resistència i desobediència greu als agents. El detingut va intentar fugir amb un ciclomotor i, posteriorment, a peu, sent interceptat pels agents, segons han informat fonts municipals a TarragonaDigital. Els fets van ser passats a Mossos d'Esquadra, els quals se'l van procedir al trasllat a comissaria.

 

Intenta fugir amb un ciclomotor robat pels carrers de la Canonja

Durant el matí d’aquest passat dissabte, un home va intentar fugar-se de la Guàrdia Municipal amb un ciclomotor robat dins el municipi de la Canonja. Els agents van veure un conductor per la plaça Castell, el qual es va passar un semàfor en vermell i no portava casc. En aquest sentit, la patrulla realitza un seguiment i li dona ordres d'aturada, però aquest, en va fer cas omís intentant fugir per un carrer contra direcció.

 

Un cop va arribar al carrer Garrigues, el conductor va tirar el ciclomotor i va començar a fugir corrents pels carrers del municipi. Per aquest motiu, els agents van començar la persecució, avisant fins a deu vegades que s'aturi, sense aconseguir-ho. Finalment, l'individu va ser interceptat quan es disposava a entrar a un local per amagar-se.

 

Un cop va ser enxampat, aquesta persona va arremetre contra els agents, intentant agredir-los i empenyent a un d'ells. En resistir-se a ser detingut, desobeir greument les ordres dels agents i l'agressivitat mostrada per l'individu, els agents el van immobilitzar i emmanillar, fent ús de la mínima força imprescindible.

 

A més, en escorcollar el detingut, per la seguretat dels agents, van trobar-li a les butxaques de la jaqueta, diferents tornavisos, una llanterna, un guant i una navalla d'uns 10 centímetres de fulla. A més, va declarar que el ciclomotor se l'havia trobat «tirat» a Bonavista i que l'havia agafat. Els agents van comprovar que el vehicle no tenia claus i, a més, tenia el bombí forçat. 

 

En arribar els agents de Mossos d'Esquadra van identificar el propietari del ciclomotor i realitzar les corresponents gestions. Tot seguit, van procedir al trasllat del detingut a comissaria, on va se li van obrir diligències com a presumpte autor de delictes de furt i ús de vehicle, atemptat, resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris