PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Els «Dijous d’estiu» al carrer porten al Morell música, humor i cinema

La regidoria de Cultura, Festes i Joventut ha organitzat aquest cicle d'activitats, entre les quals hi ha jazz, cinema infantil i havaneres
El concert de jazz encetarà la programació al jardí de l'Ajuntament. | Cedida

 

Després d'un mes de juliol sense pausa al Morell, amb la Festa de la Granja, l'Apatapa i la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, com ja va anunciar la regidoria de Cultura, Festes i Joventut, l'activitat continua aquest mes d'agost. I és que la regidoria ha preparat el programa «Dijous d’estiu», que busca que malgrat les vacances, els veïns puguin gaudir de l'estiu al poble.

 

Judit Fernández, regidora de Cultura, Festes i Joventut, explica que «el cicle ofereix quatre propostes molt variades i per a totes les edats, per gaudir dels dijous d’aquest mes d'agost a la fresca i en bona companyia». Així doncs, entre els dies 9 i 30 d'agost, s'ha programat un concert de música jazz, una pel·lícula infantil, un monòleg i una cantada d'havaneres.

 

Els actes programats per aquest mes d'agost

El concert de l'Stromboli Jazz Band, una proposta que portarà ritmes de swing, dixieland i jazz popular al jardí de l'Ajuntament, encetarà la programació el dijous 9 d'agost. La pròxima cita serà el dia 16, amb el cinema infantil. A la pista esportiva dels carrers Montserrat Roig i Mossèn Manyé, es projectarà la pel·lícula 'Coco', que narra la història d'un jove que es vol convertir en una llegenda de la música tot i la prohibició de la seva família. Caldrà que els assistents portin la cadira de casa.

 

L'humor agafarà el relleu el 23 d'agost, amb el monòleg del reconegut humorista lleidatà Xavier Deltell, que es titula 'Música, maestro!'. En podrem gaudir davant del Centre Cultural. També davant del Centre Cultural es podrà gaudir del darrer acte, el dia 30 d'agost, la cantada d'havaneres a càrrec del grup Olla Barrejada, que posarà punt final a aquesta programació amb clàssic com «La bella Lola» «El meu avi».

 

«Hem triat els dijous sabent que molta gent aprofita els caps de setmana per sortir»

Totes les activitats seran gratuïtes i seran els dijous a les deu de la nit. Judit Fernández explica que s'han triat els dijous tenint en compte que molts veïns aprofiten el cap de setmana per sortir, i tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, «volem que el Morell no deixi de ser el poble actiu i participatiu que és durant tot l'any».

 

Xavier Deltell, el famós humorista lleidatà, passarà pel Morell amb el seu monòleg. | Cedida

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris