Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

Endesa millora la xarxa elèctrica de Vilallonga del Camp

Les tasques han consistit en la modernització de la xarxa a través de la reforma dels centres de transformació
Endesa millora la xarxa elèctrica de Vilallonga del Camp | Endesa

 

 

La companyia elèctrica Endesa, empresa gestora de la xarxa elèctrica, ha finalitzat els treballs de millora del servei elèctric de Vilallonga del Camp (Tarragonès). La intervenció s'ha basat en la reforma tecnològica dels dos centres de transformació de la zona, així com la substitució dels aparells convencionals per cabines de nova tecnologia. A més a més, s'ha aprofitat l'actuació per tancar l'anella elèctrica subterrània, garantint la millor qualitat de servei a les vilallonguines i vilallonguins.

 

Concretament, les actuacions han suposat la substitució dels elements de maniobra convencionals de dos centres de transformació per cabines de nova tecnologia. Uns equipaments més segurs gràcies a la utilització d'un gas especialment aïllant que dóna més seguretat, especialment als tècnics que hi han de treballar; i uns equipaments també més robustos dissenyats especialment per suportar la climatologia salina i humida de la costa mediterrània.

 

De la mateixa manera, aquestes noves instal·lacions gairebé no requereixen intervencions directes de manteniment, un fet que, a diferència de l'equipament anterior, permetrà no haver de tallar el servei als clients cada cop que hi hagi alguna petita incidència.

 

Es completa l'anella elèctrica del municipi

En les tasques de modernització dels dos centres de transformació, s'ha inclòs també la renovació del tram subterrani de cablejat de mitja tensió que transcórrer el subsòl dels carrers de la vila, afegint un nou tram de 560 metres de cablejat per tal de connectar els dos equipaments de subministrament elèctric. Una actuació que ha permès el tancament de l'anella elèctrica del municipi fent que tota la línia pugui funcionar al seu màxim potencial.

 

L'anella elèctrica possibilita també, que en el cas que una de les dues línies principals pateixi alguna incidència, l'altra pugui abastir els clients afectats a través d'una via alternativa; una mesura que de la mateixa manera, es pot utilitzar en cas que s'hagin de fer tasques de manteniment, mantenint sempre el servei als veïns de Vilallonga del Camp.

 

Tot plegat un conjunt d'actuacions que milloraran l'experiència del servei elèctric de vilallonguines i vilallonguins; una modernització de la xarxa que ha suposat una inversió de 95.700 euros, aportats íntegrament per Endesa.

Comentaris