Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Ensenyament es compromet a acabar la reforma de l’Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp

El conseller Josep Bargalló ha inaugurat les instal·lacions del centre remodelades
El conseller Bargalló inaugura les noves instal·lacions de l'Escola Pere Virgili de Vilallonga. | cedida

 

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha inaugurat les noves instal·lacions de l’Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp, aquest diumenge, 11 de novembre. Durant la inauguració, el conseller ha manifestat «el seu compromís ferm d’acabar totes les fases i inaugurar definitivament aquesta infraestructura educativa». El centre encara té pendent la 4a i 5a fase d’aquesta remodelació. 

 

El conseller Bargalló ha assegurat que «tenim el compromís de Govern d’acabar les obres de remodelació, tenim pressupost per fer-ho i la voluntat política». El titular d’Ensenyament ha manifestat que «a l’estiu es començaran les obres, tot i que si l’escola demana començar-les abans, ho farem». 

 

Les obres  de la 4a i 5a fase, les que queden pendents, es durant a terme d’una sola vegada, i tenen un pressupost d’uns 600.000 euros. Les obres consistiran en la construcció de més aules i del menjador escolar, el qual actualment està en mòduls prefabricats, i que s'ubicarà on hi ha ara l'aula de psicomotricitat. A més, també s’acabarà de reformar el segon pis de l’escola i es milloraran les comunicacions entre els dos edificis.

 

Les imatges de la visita del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, a l'Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp.

 

Ensenyament es compromet a acabar les obres de remodelació del centre educatiu. | Cedida

 

 

«L'Escola Pere Virgili té un projecte educatiu d'excel·lència»

El conseller d’Ensenyament ha remarcat que l’Escola Pere Virgili és una escola «amb un projecte educatiu d’excel·lència», el qual està reconegut per la Inspecció d’Educació. A més, l’escola també està reconeguda per elements pedagògics externs importants, com ara la Fundació Baldiri i Reixach. Això es comprova amb el nombre de matriculacions, i és que Bargalló ha afirmat que «si l’escola no fos bona, no tindria aquest nivell de peticions de matriculacions que té».

 

Abans de la visita a l’Escola Pere Virgili, Josep Bargalló ha visitat l’Ajuntament de Vilallonga del Camp, on s’ha trobat amb l’alcalde, Carmel Gil, i els membres del consistori. El conseller ha sigut acompanyat pel delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean Mar Segarra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris