Sortegem entrades per al concert de Jarabe de Palo a la Pobla de Mafumet

El concert de la coneguda formació serà el dissabte 14 de juliol al Complex Esportiu Municipal, i és de caràcter solidari ja que la recaptació serà donada a la Fundació Josep Carreras

 

La banda liderada per Pau Donés, Jarabe de Palo, així com el grup reusenc Doble Rombo, duran a terme un concert al Complex Esportiu Municipal de la Pobla de Mafumet aquest dissabte 14 de juliol, a partir de les 22.30 hores. Aquest concert està emmarcat dins el programa de les Festes d'Estiu del municipi, però és el més especial de tots ja que es tracta d'un concert solidari. Tota la recaptació que s'aconsegueixi amb els dos concerts serà donada a la Fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia. Les entrades es poden adquirir a Atrápalo per 10 euros

Jarabe de Palo es troba immersa dins la gira del seu vintè aniversari, i durant la seva actuació farà un repàs dels seus temes més coneguts com són 'La Flaca', 'Depende' o 'Bonito', entre una llarga llista d'èxits que han sonat des de fa molts anys per les principals ràdios del país. Pel que fa els reusencs Doble Rombo, obriran la nit de música fent de teloners. La formació composta per Rafa Olmo i Pol Fontanet és una de les noves revelacions dins el panorama estatal en el món musical. El concert arrancarà amb Doble Rombo a les 22.30 hores, i aproximadament una hora més tard està previst que s'iniciï l'actuació de Jaraba de Palo. 

Sortegem entrades per anar al concert

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 2 entrades individuals per anar a aquest concert solidari on hi actuaran Jarabe de Palo i Doble Rombo. El sorteig es realitza al nostre perfil a Instagram, @TarragonaDigital, i per participar-hi heu de seguir els següents passos:

Accediu al perfil @TarragonaDigital a Instagram i feu-vos seguidors.

— Busqueu el post del sorteig, que serà publicat el dilluns 9 de juliol al vespre, i feu un «M'agrada» i deixeu un comentari mencionant els amics que vulgueu perquè també tinguin la possibilitat de participar en aquest sorteig. També ens podeu explicar quina és la vostra cançó preferida de Jarabe de Palo!

Per tenir més opcions de guanyar, busqueu al nostre Stories el post sobre el sorteig, feu-ne captura i pengeu-la al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dijous 12 de juliol. Molt important: estigueu atents als vostres missatges privats a Instagram, perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via i us demanarem les vostres dades perquè pugueu recollir el premi! Molta sort!


Comentaris