Vilallonga del Camp es prepara per a acollir la Festa del Roser de Maig

La festa tindrà lloc aquest diumenge 12 de maig amb diverses activitats
La Festa del Roser a Vilallonga del Camp comptarà amb l'actuació de la Colla Gegantera  | Josep Martí
 

Aquest diumenge 12 de maig, Vilallonga del Camp acollirà l'esperada Festa del Roser de Maig. Aquesta festa, que com ja és tradició se celebra el segon diumenge de maig, està dedicada a la Mare de Déu del Roser. La jornada comptarà amb actes religiosos i lúdics, per tal que tots els veïns i veïnes puguin gaudir de les diverses activitats programades.

  

  

A més, la participació dels habitants del municipi també serà un punt fort en el programa, ja que es comptarà amb el cant del cor parroquial, l'ofrena per part dels joves que faran la comunió enguany, l'animació de la Colla Gegantera de Vilallonga del Camp o amb la música dels grallers i timbalers del municipi. Així doncs, els veïns, veïnes i tots aquells que vulguin sumar-se a la festa, podran gaudir de les tradicions del municipi tarragoní. 

  

  

L'últim acte del programa és un berenar popular amb coca i xocolata per tots aquells que vulguin gaudir-lo. Aquest servirà per recuperar forces després d'un dia carregat d'actes simbòlics, lúdics i, sobretot, de caràcter familiar. 

La Festa del Roser a Vilallonga del Camp està dedicada a la Mare de Déu del Roser   | Joan marc

 

El programa d'actes de la Festa del Roser de Maig

A partir de les 13.00 hores

— Missa concelebrada per Mossèn Joan Antón López i cantada pel cor parroquial. Ofrena a càrrec de les nenes i nens que enguany faran la Primera Comunió. Benedicció de les Roses i Rosers, besamans, cant dels Goig i repartiment de les Roses.

— Benedicció del III Misteri de Goig. In Memoriam de Maria Fortuny Pons.

— Ballada dels Gegants de la Colla Gegantera de Vilallonga.

A partir de les 18.00 hores

— Rosari a la Mare de Déu.

— Ballada dels Gegants Alfons i Sança, i del Gegantó Minguet amb la música dels grallers i timbalers de Vilallonga del Camp.

— Berenar popular amb coca i xocolata desfeta per a tothom.

"AGENDA: Tot a punt per a la Bicicletada del Morell!" "FASTIGÓS: Un borratxo abusa d'una menor en un bus a Tarragona"