Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

La Festa de la Gent Gran del Morell ha acollit més de 400 participants

Els morellencs més veterans es reuneixen any rere any en aquesta cita ineludible
Dinar de germanor de la Festa de la Gent Gran del Morell | ajuntament del morell

 

Aquest diumenge, 16 de setembre, el Morell va celebrar, un any més, la cita més rellevant per la gent gran del municipi. De la mà del Centre de Serveis per a la Gent Gran, juntament amb la Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l'Ajuntament del Morell, la jornada va transcórrer amb els actes ja habituals d'aquesta festa que porta més de vint anys homenatjant les morellenques i els morellencs més veterans.

 

Un any més també en va destacar la gran participació d'un acte que segueix sempre el mateix protocol: la recepció dels assistents a les dotze del migdia a l'església parroquial Sant Martí Bisbe; una missa cantada, que un any més va anar a càrrec de la Coral Guspira; una fotografia davant de l'Ajuntament per immortalitzar l'esdeveniment; Dinar de germanor i homenatges; i finalment el ball final a càrrec del conjunt 'Costa Dorada' amb coca i xocolata per berenar.

 

L'Ajuntament ofereix un servei de transport per a persones amb mobilitat reduïda i dinars a domicili

El consitori morellenc, com a organitzador de la festa, va posar a disposició de tots els participants un servei de transport per traslladar amb comoditat les persones amb mobilitat reduïda, i van servir el dinar a casa d'aquells, que per diversos motius, no van poder participar directament de la festa.

 

Com en la resta d'edicions, durant el dinar de germanor es van homenatjar els matrimonis que celebren les seves noces d'or, així com a les parelles de jubilats més gran i més jove, juntament amb l'home i la dona més gran del municipi. De la mateixa manera aquest any es va reconèixer la tasca de les treballadores del Centre de Dia i de totes les entitats que en formen part.

 

Maria Jesús Valldosera, regidora de Benestar, ha manifestat satisfeta que en la jornada va regnar «el bon ambient i la diversió, que es van allargar fins ben entrat el vespre».

 

La gent gran també comença el curs

La Festa de la Gent Gran marca un any més l'inici de les activitats i cursos destinats als més grans del municipi. D'aquesta manera, el Centre Cultural del Morell oferta fins a set cursos per a tots els gustos, entre els mesos d'octubre i novembre.

 

En destaquen el de restauració de mobles, el d'scrap per confeccionar àlbums de fotografies i scrap per realitzar targetes i sobres de Nadal; també s'oferiran dos cursos de costura, per a confeccionar samarretes i sobre patronatge; i finalment s'oferiran cursos de preparació per a les proves de la Conselleria de Política Lingüística de la Generalitat dels diferents nivells de català, juntament amb un curs d'introducció a l'anglès.

 

Mostra de les creacions del Taller d'scrap | ajuntament del morell

 

Comentaris