AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

El Morell acomiada la festa major amb un nou èxit col·lectiu

El sopar popular i els concerts de Lágrimas de Sangre i Smoking Souls van ser els actes més destacats de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell
El correfoc a càrrec del Ball de Diables del Morell i el Ball de Sant Miquel | Cedida

 

El Morell tanca la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén amb un nou èxit de participació en els actes que s'han dut a terme durant deu dies i fins ahir, dilluns 29 de juliol. Les xifres d'assistència i participació van batre rècords en els diversos actes que s'han realitzat aquests dies de festa major. Destacant els concerts de Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, Dàmaris Gelabert, el sopar popular amb una alta participació.

 

El sopar popular va aplegar més d'un miler de persones a la rambla | Cedida

 

Èxit de participació a la festa major del Morell

Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Morell, han manifestat que aquestes festes majors s'han caracteritzat per l'altíssima participació. Encara que lamenten l'elevat incivisme que provoquen alguns dels actes programats, un fet difícil de controlar i que volen millorar de cara a les pròximes edicions.

 

 

No obstant això, han destacat la gran afluència de persones i el fet que la meteorologia ha acompanyat durant els dies de programació festiva.

 

 

Un espectacle infantil a càrrec de Dàmaris Gelabert i el tradicional correfoc de la mà del Ball de Diables del Morell i del Ball de Sant Miquel, van ser els encarregats de tancar la programació de deu dies de festa major al Morell.

 

El grup musical Smoking Souls en el concert de Festa Major del Morell 2019 | Cedida

 

 

El sopar popular i els concerts

Una cinquantena d'activitats que donades la seva afluència de persones o bé rellevància en el programa, cal destacar el sopar popular del divendres a la nit amb més d'un miler de persones, els concerts de Lágrimas de Sangre i Smoking Souls que van aplegar a més de 3.500 persones i els diferents actes tradicionals propis de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

 

 

Un dels actes de cultura popular més esperats va ser l'actuació de la cuca Zeuzera Pyrina a la cercavila, així com les sardanes, la vermutada de clàssics, les vaquetes, la cursa ciclista, el seguici o la guerra d'aigua a la plaça de la Font, han estat els actes festius més importants.