Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vilallonga del Camp es prepara per la Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser

Enguany se celebra la 20a edició del festival 'Fot-li Gasto' que portarà Zoo com a cap de cartell
La Mare de Déu del Roser a Vilallonga del Camp. | Josep Martí

 

Tot preparat a Vilallonga del Camp per començar la Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser. Un any més els carrers de la vila s'ompliran de música, cultura popular i tradició, en un any marcat pel 20è aniversari del Festival Fot-li Gasto. De fet, el programa d'actes s'avança enguany fins al dissabte 29 de setembre per celebrar el sopar commemoratiu dels organitzadors del festival, l'Associació de Jóvens, que comptarà amb les actuacions musicals de Carles Belda, Fenya Rai i Lo Pardal.

 

Programa d'actes de la Fira i Festa de la Mare de Déu del Roser 2018 de Vilallonga del Camp

 

La festa grossa però no arrancarà fins al divendres 5 d'octubre, quan la Imatge de la Mare de Déu del Roser farà la seva tradicional arribada des de la carretera de Valls. Un dia de cultura popular amb gegants, nanos i castell de focs que coincidirà amb la gran nit del Fot-li Gasto, que enguany realment ha tirat la casa per la teulada i portarà un macroconcert amb Zoo com a cap de cartell, acompanyat de Bemba Saoco, Suu i els PD Hobbits.

 

Zoo serà el cap de cartell de la 20a edició del Festival Fot-li Gasto   | Zoo

 

 

Fira d'Entitats i Comerç, tallers, cinema i conferències

Un any més la Fira d'Entitats i Comerç implicarà el teixit associatiu i comercial de Vilallonga que teixiran complicitats per oferir tot tipus d'activitats a les vilallonguines i vilallonguins, a més d'exposar la tasca que realitzen al llarg de tot l'any.

 

A més a més, enguany s'han programat un seguit de conferències molt interessants, que els vilanovins més savis i els que ho volen ser una mica més, de ben segur que ompliran la Sala d'Actes del Centre Recreatiu. En destaquen especialment les conferències sobre Sixena, i sobre la vida i l'entorn familiar del Cardenal Vidal i Barraquer.

 

Petits i grans podran gaudir també de les diverses sessions de cinema que es programaran a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu, que portarà pel·lícules com 'Los increibles 2', 'Los futbolísimos', o 'Vacaciones con mamá'.

 

Tot plegat es completarà també amb diferents exposicions, tallers infantils, un taller fotogràfic per aprendre a retratar el municipi amb la mirada d'un expert, etc. En definitiva, desenes d'activitats ben diverses per a públic de totes les edats, que juntament amb la inseparable tradició de les misses, els cants corals i les cercaviles de gegants i capgrossos, faran que Vilallonga honori com cal la seva patrona, la Mare de Déu del Roser.

 

Ball dels gegants de Vilallonga del Camp | Isma Llanes

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris