S'enfronta a dotze anys de presó per abusar de la seva fillastra a la Canonja

L’home feia tocaments a la menor aprofitant que la mare no era a casa
L'home s'asseurà al banc d'acusats per aquest delicte d'abús sexual sobre la seva fillastra. | Cedida

 

La fiscalia demana dotze anys de presó a un home que hauria abusat sexualment de la fillastra durant anys. Segons el relat de la fiscalia, l’home mantenia una relació sentimental amb una dona des del 2007 i vivien plegats, juntament amb la filla d’ella i un fill que van tenir en comú, en un domicili de la Canonja.

 

Tocaments als genitals amb ànim libidinós

Durant aquell període de convivència, l’home hauria abusat de la menor «de forma constant i continuada» aprofitant que la mare no era a casa. En algunes ocasions, el processat feia tocaments a la fillastra mentre ell mirava material pornogràfic i es masturbava. La parella va posar fi a la relació el 2013 i els fets es van denunciar el 2017.

 

Segons relata la fiscalia, sota el pretext de fer massatges a la menor, li feia tocaments per diferents parts del cos, inclosa la zona genital, «amb ànim libidinós i amb intenció de satisfer els seus instints sexuals»

 

Tocaments dissimulats després de separar-se

El 2013 la parella va trencar la relació, però les visites del fill que tenien en comú va fer que el processat i la víctima seguissin mantenint cert contacte. El ministeri fiscal assenyala que l’home aprofitava per fer tocaments dissimulats a la nena per la zona del cul i els pits quan la saludava. Els fets van ser denunciats el març del 2017 i el jutjat va dictar una mesura cautelar contra l’home perquè no pogués apropar-se ni comunicar-se amb la menor durant la tramitació de la causa.

 

Segons la fiscalia, els fets constitueixen un suposat delicte continuat d’abús sexual a una menor de tretze anys, pel qual demana dotze anys de presó; la prohibició d’aproximar-se a la víctima a menys de 200 metres i de comunicar-se amb ella durant 14 anys, i set anys de llibertat vigilada després del compliment de la pena. En concepte de responsabilitat civil, el ministeri públic reclama una indemnització de 10.000 euros pels danys morals causats. Està previst que el cas arribi a judici a l’Audiència de Tarragona el 23 de juliol.

 

També et pot interessar