Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Crema una zona de canyes a Constantí, al costat de la TV-7211

S'han activat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat
Imatge de l'incendi que ha cremat una zona de canyes al costat de la carretera TV-7211, a Constantí. | cedida bombers

 

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dimecres, 9 de gener, per un incendi a Constantí. Segons ha informat el cos de Bombers, l'avís de l'incendi s'ha rebut al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, concretament a les 16.27 hores, quan els han alertat que cremava una zona de vegetació al costat de la carretera TV-7211, al punt quilomètric número 9, al terme municipal de Constantí. L'incendi tenia dos focus, en els quals els bombers han treballat per extingir les flames, que cremaven aquesta zona de canyes.

 

Fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció. Una hora després de l'avís de l'incendi, entre dos i tres quarts de sis de la tarda, el foc ja s'ha donat per extingit i les dotacions dels Bombers es retiraven del lloc de l'incendi. Les flames només han afectat aquesta zona de vegetació, una zona de canyes, i no hi ha hagut més afectacions. 

 

 

Incendi en una rotonda de Cambrils

L'incendi a Constantí no és l'únic que s'ha produït aquest dimecres a les comarques de Tarragona, i és que aquest migdia ha cremat la vegetació d'una rotonda a Cambrils. Els Bombers han rebut l'avís a les 14.19 hores, quan han sigut alertats que al carrer del Camí del Molí d'Avall hi cremava la zona enjardinada d'una rotonda. El fort vent que ha bufat durant aquest dimecres ha dificultat les tasques d'extinció de les flames, que han deixat una espectacular imatge en aquest punt de Cambrils. 

Comentaris