Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

Els fets s'han produït poc després de les tres de la tarda

 

Des de poc abans de dos quarts de quatre de la tarda d'aquest divendres, 22 de març, un incendi afecta un edifici situat al carrer de Vallgornera del Morell, a la cantonada amb el carrer de Sant Plàcid. El foc s'ha originat en una zona de vegetació del darrere del bloc, i les flames han calcinat les plaques aïllants de l'exterior de l'edifici, fins que el foc ha arribat a l'àtic. 

 

Segons les primeres informacions sobre aquest succés, no hi ha ferits, però el volum de l'incendi ha fet activar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, dues ambulàncies del SEM i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Com a mesura preventiva, s'han evacuat els veïns d'aquest edifici de dues plantes, dues escales, i dos pisos per planta.

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a set dotacions dels Bombers, que poc després de les quatre de la tarda, ja han pogut apagar les flames d'aquest incendi, han remullat les zones afectades pel foc i han ventilat l'edifici. El foc ha cremat parcialment un àtic i la part exterior del bloc, a més de la zona de vegetació del pati del darrere.

 

Una imatge dels gossos salvats pels Bombers aquesta tarda al Morell. | Judit Sabaté

 

Els Bombers salven dos gossos de les flames

L'incendi, que no ha causat danys personals, ha tingut també la seva part heroica. Els Bombers han pogut rescatar dos gossos de la virulència de les flames i els han salvat la vida. Quan els membres del cos els han retornat al carrer i els han donat a braços dels seus amos, han estat moments de molta emoció entre el veïnat, congregat al carrer a causa de la vistositat de l'incendi.

 

Una imatge de la impressionant fumarada que ha ocasionat l'incendi del carrer de Vallgornera del Morell. | Judit Sabaté

 

Una nit marcada pels incendis i les actuacions dels Bombers al Baix Camp

L'aparatós incendi d'aquest divendres al Morell arriba després d'una matinada marcada per les actuacions del cos a la ciutat de Reus. Quan faltaven pocs minuts per les onze de la nit, al carrer de Terol de la capital del Baix Camp, va començar a cremar un contenidor de brossa i els Bombers van extingir les flames ràpidament.

 

Posteriorment, a les 23.30 hores un altre contenidor de brossa també es va cremar, a l'altura del número 7 del carrer del Bisbe Grau. Una dotació va desplaçar-se fins al lloc dels fets on va extingir les flames en poc temps. Una estona més tard, en aquest cas a la Selva del Camp, els Bombers van actuar per extingir un petit incendi en una zona de vegetació.

 

També et pot interessar