Nens i nenes en una piscina durant el casal d'estiu del Morell

El Morell assegura diversió al Casal d'Estiu 2021

Les inscripcions comencen el 24 de maig | Començarà el 28 de juny i acabarà el 10 de setembre | El preu de cada quinzena és de 72,24 euros

El curs escolar està a punt de finalitzar i els nens i nenes tenen a l'horitzó les esperades vacances d'estiu. Pels infants del Morell això no és diferent i l'Ajuntament del municipi ja comença a presentar els primers detalls del Casal d'Estiu 2021. Aquest, però, no està especificat al cent per cent, a l'espera de nous protocols o indicacions per part de la Generalitat de Catalunya i el Procicat.

Des de la regidoria de Benestar de l'Ajuntament del Morell avança algunes de les dades clau del Casal d'Estiu 2021. Començarà el 28 de juny i acabarà el 10 de setembre. Un total d'onze setmanes que acollirà nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària. Les places, com va passar l'any passat, seran limitades per tal de mantenir les mesures de seguretat establertes. 

Durant tot l'estiu, infants i monitores es trobaran de dilluns  a divendres  de 9 del matí a les 14 hores de la tarda per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé. A més, per facilitar les coses a les famílies, hi haurà servei d'acollida matinal de dos quarts de nou a nou, per a tots els que ho necessitin. 

Les inscripcions  per al Casal comencen aquest dilluns, 24 de maig, i s'allargaran durant tot l'estiu, sempre que les condicions d'aforament i ràtios ho permetin. Els preus  del Casal d'Estiu 2021 seran els mateixos que en les edicions anteriors. Cada quinzena de casal té un cost de 72,24 euros, mentre que el servei d'acollida té un preu de 5,16 euros a la setmana. 


Per a més informació, podeu contactar amb el Casal d’Estiu de dilluns a divendres de 9 a 14 hores als telèfons 977 84 26 39 i 977 84 16 47, o bé escriure un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org.