Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El jurat popular declara culpable l'assassí confés de la Pobla

S'ha considerat que no tenia afectades les seves capacitats quan va cometre el crim l'any 2016
Francisco Javier Mora assegura haver consumit drogues i alcohol el dia del crim | ACN

 

El judici de Francisco Javier Mora per l'assassinat de la seva dona, Carmen Ginés, l'any 2016 a la Pobla de Mafumet ha quedat vist per a sentència. S'ha considerat que l'assassí no tenia afectades les seves capacitats quan va cometre el crim i el tribunal ha assenyalat que, l'home havia consumit cocaïna, però no havia pres alcohol, tal com va afirmar el passat dijous. Per aquest motiu, se l'ha declarat culpable i la fiscalia ha mantingut la petició de 23 anys de presó. 

 

Declaren culpable Francisco Javier Mora per l'assassinat de la seva dona

Des que va començar el judici de l'assassí confés de Carmen Ginés el passat dilluns 17 de setembre el procés ha estat llarg. Aquest dimecres, 26 de setembre, després de més d'una setmana, el jurat popular ha considerat provat que l'assassí confés de la seva dona a la Pobla de Mafumet no tenia les seves capacitats quan va cometre el crim, ja que va declarar el passat dijous, que havia consumit cocaïna i alcohol abans de posar fi a la vida de la seva dona. 

 

Per aquest motiu i per unanimitat, el tribunal ha declarat Francisco Javier Mora culpable d'haver matat a Carmen Ginés, de 44 anys, l'any 2016 al municipi de la Pobla de Mafumet. A més, també han subratllat que la víctima no va tenir cap oportunitat de defensar-se i que la vintena de ganivetades que li va propinar el seu marit, a més de tallar-li el coll després d'una discussió, li van ocasionar un patiment innecessari. 

 

El jurat popular, en el seu veredicte, ha assenyalat que, després de veure els informes forenses, l'home havia consumit cocaïna, però no havia pres alcohol, tal com va confirmar en la seva declaració a l'Audiència de Tarragona. 

 

La fiscalia manté la petició de 23 anys de presó

Després de tots aquests dies de judici i les diverses declaracions de l'assassí, la fiscalia ha decidit mantenir la petició de 23 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament. Tanmateix, les acusacions particulars han elevat la demanda fins als 25 anys de presó per Francisco Javier Mora. D'altra banda, la defensa ha demanat que es tingui en compte l'atenuant de confessió. Així doncs, el judici ha quedat vist per a sentència.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris