ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Èxit absolut de 'Tenors' al morell amb més de 300 assistents

L'òpera humorística va suposar un èxit en la programació oferida pel municipi per la temporada hivern-primavera
L'espectacle 'Tenors' va tenir una gran acollida el passat dissabte al Morell | Cedida
 

El passat dissabte, 23 de febrer, va tenir lloc l'espectacle musical i humorístic de 'Tenors', a càrrec de la companyia Illuminati. La seva acollida entre el públic va esdevenir tot un èxit, comptant més de 300 persones entre aquest. Molts aficionats a la música i el cant van anar a gaudir d'aquesta òpera al Morell, els quals van apreciar en termes professionals la puresa i perfecció de les seves veus i posada en escena. Molts d'ells per segona vegada, ja que anteriorment havien assistit al concert oferit a la Sala Trono de Tarragona.

 

La proposta musical va oferir melodies fàcilment reconegudes pel seu públic, independentment del grau d'enteniment musical d'aquest. Això, juntament amb el caràcter humorístic, va fer que el públic se sentís d'allò més còmode i, fins i tot, part de l'espectacle. Aquest va ser un dels punts més destacables de la jornada, ja que les sensacions del públic són de vital importància per valorar l'èxit d'un concert o espectacle.

 

La programació hivern-primavera del Morell compta amb nombrosos espectacles

El pròxim esdeveniment serà el dissabte 16 de  març, amb la representació teatral 'Rhumans'. Una proposta que se centra en el teatre clown, en el que uns pallassos multiinstrumentistes ompliran el Teatre-Auditori del Morell d'humor, gamberrisme, però també de tendresa i emoció. Es tracta d'una obra recomanada per a tots els públics que no deixarà a ningú indiferent, ja que convidarà als assistents a la reflexió profunda. Rhum & cia és la companyia que presenta la proposta al municipi tarragoní, la qual utilitza uns ingredients bàsics en totes les seves obres, els quals asseguren l'èxit d'aquestes.

 

'Lapònia', 'Ovelles', 'Solitudes' i, per tancar aquesta temporada, el 'PrimaverArt' són les programacions que acollirà el Morell. L'últim celebrarà enguany la seva cinquena edició, en la que durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de circ, dansa, música i molt més.