Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Foment aprova el projecte per allargar l’A-7 fins a la Pobla de Montornès

L'autovia arribarà fins a l'enllaç amb l'AP-7 a Torredembarra i es podrà descongestionar l'N-340
Imatge d'arxiu de l'accés des de l'N-340 al peatge d'Altafulla-Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

El Ministeri de Foment ha a aprovat definitivament el projecte que permetrà allarga l'autovia A-7 des de la Móra, a Tarragona, fins a la Pobla de Montornès. Segons ha informat el ministeri, l'objectiu és desdoblar l'actual carretera N-340 «aprofitant al màxim la calçada i les estructures existents, i millorant el sistema d'enllaços». Així, d'aquesta manera la nova via ràpida s'estendrà uns cinc quilòmetres més al nord, fins a arribar a enllaçar amb l'autopista AP-7 a Torredembarra. Segons afirma el Ministeri de Foment, aquests treballs permetran «alleujar els problemes de congestió existents» a la carretera N-340. El ministeri espanyol ha informat que el pressupost estimat per a l'execució d'aquestes obres és de 58,7 milions d'euros. 

 

Aquest nou tram constarà de poc més de cinc quilòmetres i mig i passarà pels termes municipals de Tarragona, la Riera de Gaià, Altafulla i Torredembarra. El Ministeri de Foment ha informat que el traçat final de l'A-7 disposarà dels enllaços amb la Móra, també es podrà connectar amb la Riera de Gaià a través de la carretera T-202, i també enllaçarà amb Torredembarra a través d'una glorieta elevada sobre la futura autovia i que la connectarà amb el municipi del Baix Gaià a través de les carreteres T-214 i AP-7. 

 

Tres setmanes de restricció de camions a l'N-340

Aquest anunci per part del Ministeri de Foment arriba quan fa menys d'un mes entrés en vigor la restricció del pas de camions per l'N-340 entre Peníscola i l'Hospitalet de l'Infant i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès. Des del passat 2 de setembre, els grans camions han de circular obligatòriament per l'autopista AP-7 entre els trams assenyalats, on obtenen bonificacions. D'aquesta manera es pretén rebaixar la congestió i la sinistralitat a la carretera N-340. D'altra banda, la restricció de camions també es va aplicar a la carretera N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc on, en aquest cas, els vehicles de gran tonatge han de desviar-se a través de l'autopista AP-2. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris