Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 25 de juny

El Morell homenatja la seva gent gran aquest diumenge

Diversos reconeixements aniran acompanyats de ball per a tothom
Festa de la Gent Gran 2017 | ajuntament del morell

 

Com cada any, el Centre de Serveis per a la gent gran, juntament amb la regidoria de Benestar i Serveis Socials de l'Ajuntament del Morell, organitzen la Festa de la gent gran, que tindrà lloc aquest diumenge, 16 de setembre. La celebració s'iniciarà a les 12 del migdia amb la recepció i missa a la Parròquia de Sant Martí Bisbe, un acte que més enllà de la part religiosa, comptarà amb el concert de la Coral Guspira, i que finalitzarà amb la tradicional fotografia de grup just davant del consistori.

 

A continuació, el pavelló municipal acollirà tots els participants, on compartiran el tradicional dinar de germanor. Durant aquest àpat s'homenatjaran els matrimonis que enguany celebrin les seves noces d'or, a més de les parelles més grans i més joves, i un dels homes i una de les dones més grans del municipi. Per acabar, el conjunt 'Costa Dorada' amenitzarà la festa amb el ball final, i per tots els assistents que ho vulguin, es repartirà coca i xocolata per berenar.

 

Comença el curs també per a la gent gran

La Festa en homenatge a la gent gran és, per una banda, el comiat de l'estiu, i per l'altra, l'inici de les activitats i cursos que des del Centre de Serveis per a la gent gran, s'ofereix als veïns del municipi.

 

D'aquesta manera, amb el setembre es torna a engegar l'Aula d'extensió universitària per a la gent gran que no ha perdut les ganes ni la il·lusió d'aprendre coses noves. De la mateixa manera, comencen també els clàssics com el bingo, les puntes de coixí i els assajos de la coral i per als més moguts, arriben les activitats de balls de saló, sardanes, country, ioga o gimnàstica.

 

Pel que fa a l'octubre, s'iniciarà el Taller de memòria, les inscripcions del qual es podran fer del 17 al 21 de setembre, de vuit del matí a tres de la tarda, i el dimarts també de quatre a dos quarts de set de la tarda.

 

Festa de la Gent Gran 2017 | ajuntament del morell

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris