Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA

Un ferit en un incendi en un habitatge a Montblanc

El Morell organitzarà la XXIV l'Exposició de Bolets Vila del Morell

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim cap de setmana, els dies 20 i 21 d'octubre; i l'organització corre a càrrec de l'entitat morellenca 'Tocats del Bolet'
Arriba una nova edició de l'Exposició de Bolets Vila del Morell | Ajuntament del Morell

 

Aquest cap de setmana, durant els dies 20 i 21 d'octubre, L'Ajuntament del Morell ha anunciat que l'entitat local, 'Tocats del Bolet' organitzarà la 'XXIV edició de l'Exposició de Bolets Vila del Morell'. Es tracta d'una trobada dels amants de la micologia on s'ofereix als visitants una àmplia i variada col·lecció de bolets, que seran exposats mitjançant petites rèpliques de les espècies tal com brollen en els seus respectius entorns naturals.

 

A més d'aquesta mostra d'espècies de bolets, l'organització ha previst un tast a manera de degustació de plats elaborats amb bolets, com ingredient bàsic d'aquests. Per tant, es combinaran elements culturals i gastronòmics amb els bolets com a protagonistes del cap de setmana a la localitat del Tarragonès.

 

Imatge d'un dels aparadors exposats a 'l'Exposició de Bolets Vila del Morell | Ajuntament del Morell

 

 

L'esdeveniment estarà organitzat per l'entitat morellenca 'Tocats del Bolet'

Aquest cap de setmana, durant els dies 20 i 21 d'octubre, l'entitat del Morell 'Tocats del Bolet', organitzarà la 'XXIV edició de l’Exposició de Bolets Vila del Morell', amb l'estreta col·laboració del consistori del municipi del Tarragonès. Aquest esdeveniment és un reclam per tots aquells experts i amants de la micologia de la demarcació de Tarragona, que durant aquest cap de setmana podran visitar la localitat morellenca i gaudir d'una experiència cultural i gastronòmica, segons afirmen els organitzadors.

 

'Tocats del Bolet', ha organitzat una mostra que oferirà a tots els visitants una àmplia i variada col·lecció de fongs i bolets. Aquesta mostra recollirà reproduccions en miniatura de diverses espècies micològiques de dimensions reduïdes, però buscant ser fidels al màxim, mostrant al públic el bolet tal com brolla en el seu hàbitat i amb les mateixes condicions dels seus respectius entorns naturals. Han volgut recordar que, 'l'Exposició de Bolets' inclourà espècies comestibles i no comestibles, amb l'objectiu que els visitants aprenguin a distingir-los.

 

L'organització ha previst una degustació de plats típics amb els bolets com a element protagonista | Ajuntament del Morell

 

Agenda de la 'XXIV edició de l'Exposició de Bolets Vila del Morell

L'organització de l'esdeveniment micològic ha previst una nova edició de la trobada, que serà acollida a les sales d'exposició de l'Ajuntament del Morell. Els visitants podran aplegar-se a la Casa de la Vila el dissabte 20 d'octubre, de 16 de la tarda a 20 del vespre.

 

Pel diumenge 21, l'organització ha previst un acte gastronòmic, a les 12 del migdia, on s'elaborarà una degustació de plats típics, cuinats amb els bolets com a ingredient bàsic. Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia. 

Comentaris