Un dels actes celebrat en el cicle cultural 'Dijous d'Estiu' al Morell

El Morell suspèn el cicle cultural 'Dijous d'Estiu'

Entre el 2 i el 16 de juliol ja es va celebrar una primera part de les activitats

L'Ajuntament del Morell, a través de la regidoria de Cultura i Festes, ha suspès les cinc propostes de circ, música i teatre de carrer que havien de tenir lloc entre el 13 d'agost i el 3 de setembre, inclosos al cicle cultural 'Dijous d'Estiu'. Aquesta decisió s'ha pres després d'haver ajornat fa pocs dies la segona setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

Des del consistori es lamenta haver de prendre de nou una decisió d'aquest tipus, però s'ha realitzat per ser conseqüent i evitar riscos pel que fa a la pandèmia de la Covid-19.

Malgrat la suspensió dels actes que quedaven per celebrar en el cicle cultural 'Dijous d'Estiu', les regidores M. Jesús Valldosera i Mònica Casas, estan molt satisfetes de com es van desenvolupar les primeres cites entre el 2 i el 16 de juliol, quedant palès que es pot dur a terme cultura segura. «El públic va ser molt responsable i va complir amb totes les mesures adoptades, mentre que els artistes van agrair molt el fet de poder actuar en la situació actual”, indiquen.

Finalment, des del consistori morellenc es vol reivindicar que se seguirà apostant per la cultura, en la mesura del possible, tal com s'ha anat fent sempre des del municipi.


Comentaris