El Morell estrena aquest divendres la temporada teatral amb la pallassa vallenca Pepa Plana

El Teatre Auditori del municipi morellenc acull la representació de 'Veus que no veus', obra que marca l'inici de la programació que s'allargarà fins al pròxim mes d'abril

La temporada teatral del Morell arrenca aquest divendres amb molta força. I és que la primera a pujar a l’escenari del Teatre Auditori aquest 2020 serà la pallassa vallenca Pepa Plana, amb el muntatge 'Veus que no veus', guardonat en la categoria de millor espectacle o entrada de pallassos als Premis Zirkòlika. Segons explica el consistori morellenc, «aquesta obra es basa en els anomenats números clàssics, però ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení amb una Pallassa Augusta i una Pallassa Blanca. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? No és un tema menor».

 

La companyia Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, i ara entren en els números clàssics més circenses, encara que amb la intenció d’embolicar-los dins d’una història. Segons expliquen, «es tracta de riure? Sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar».

 

Entrades a la venda des de 8 euros

La cita amb la pallassa vallenca és aquest divendres 10 de gener, a les nou del vespre, i l’espectacle està recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, excepte els divendres que hi hagi funció. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros, mentre que els menors de 29 anys les podran aconseguir, també a taquilla, al preu reduït de 8 euros. Cal destacar també que Ràdio Morell, a través de la seva pàgina de Facebook, sortejarà entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre Auditori.

 

La temporada teatral, que tot just comença aquest divendres, s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. Com és habitual, el punt final a la temporada arribaràn amb el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que se celebrarà del 17 al 19 d’abril.