Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Morell obre les portes de l'estació de tren amb una visita guiada

L'activitat es durà a terme divendres 12 d'octubre
Ajuntament del Morell. | TarragonaDiari.cat

 

L'any 1884, la localitat del Morell va inaugurar la seva estació de tren que feia la línia Reus - Roda, on permetia als morellencs i morellenques desplaçar-se a les principals localitats de la zona. En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, l'Ajuntament del Morell ha proposat una visita a aquesta estació de ferrocarril per donar a conèixer les instal·lacions d'un dels principals punts de connexió de la ciutat.

 

Visita guiada al ferrocarril del Morell

La visita es durà a terme el divendres 12 d'octubre a les onze del matí, de la mà de la regidoria de Cultura i l'arxiu municipal del Morell. Amb una durada prevista de 90 minuts aproximadament, aquesta visita guiada es dividirà en dues parts.

 

La primera part de la iniciativa històrica de l'Ajuntament del Morell, se centrarà en una visita a l'espai on se situa l'estació de tren, així com els seus voltants. Posteriorment, aquelles persones que assisteixin a l'activitat, es traslladaran l'Ajuntament on allà es mostrarà un fons documental amb fotografies i documents, entre altres coses, que han estat proporcionades per l'arxiu. Finalment, als jardins del consistori es portarà a cap un petit refrigeri per tots els participants de l'activitat.

 

Jornades Europees de Patrimoni 218

Aquesta iniciativa es realitza amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2018, que es duen a terme arreu de Catalunya els dies 12, 13 i 14 d'octubre. On es busca que els ciutadans catalans gaudeixin d'espais patrimonials de manera gratuïta, així com donar a conèixer els monuments i espais històrics que es disposen.

 

Aquestes jornades se celebren a Europa durant un cap de setmana comprès entre setembre i octubre. A més enguany, coincideix amb l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, on es pretén potenciar la història europea.

 

Inscripció prèvia a la visita de l'estació del Morell

Per aquesta activitat és necessària inscripció prèvia, ja que les places estan limitades a 25 persones per la visita guiada. Per ant, totes aquelles persones que desitgin visitar les dependències del tren a El Morell, s'hauran d'adreçar al centre Cultual del Morell, des de dilluns 1 d'octubre fins dimecres 10 d'octubre per inscriure's. També es podrà fer mitjançant un correu electrònic a centrecultural@morell.altanet.org.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris