Un mosso fora de servei deté un home al Morell per un robatori amb força

El detingut va agredir l'agent i el va intentar ferir amb una navalla mentre un altre individu va aconseguir fugir
L'agent dels Mossos va poder detenir un dels dos individus. | Mossos d'Esquadra

 

Un agent de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona que es trobava fora de servei va detenir el passat dimecres, 17 de juliol, un individu de 36 anys i veí de Tarragona, acusat d'un presumpte delicte de robatori amb força i un altre d'atemptat contra els agents l'autoritat. Els fets van tenir lloc al Morell, quan un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va escoltar bordar uns gossos en una casa.

 

Els lladres van intentar ferir l'agent amb una navalla de 15 centímetres

En fer les comprovacions al perímetre, l'agent va alertar-se per la presència de dos individus que saltaven la tanca de la casa per sortir del jardí al carrer i tot seguit sortien corrent. Així, el mosso va iniciar una persecució a peu i els va donar l'alto identificant-se com a policia, però els lladres van fer cas omís. Malgrat això, en arribar a un descampat i veure que el mosso els guanyava terreny, els lladres es van aturar i un d'ells va intentar ferir l'agent amb una arma blanca d'uns quinze centímetres. 

 

Aquest fet va obligar a retrocedir l'agent, però poc després va continuar la persecució mentre demanava a les persones que es creuava pel carrer que alertessin els Mossos d'Esquadra. Mentrestant, els lladres van arribar a una zona closa que els va obligar a saltar una tanca de dos metres. En aquell moment, el mosso va poder detenir un dels dos individus, que va començar a agredir-lo.

 

Un dels dos lladres va aconseguir fugir. | Cedida

 

En baixar-lo de la tanca, l'home li va continuar agredint, però el mosso va poder reduir-lo i, amb l'ajuda de dos ciutadans, va emmanillar el lladre amb unes brides fins a l'arribada d'una patrulla dels mossos que es va fer càrrec del detingut. El segon individu va aconseguir fugir corrent, motiu pel qual s'ha obert una investigació per tal de localitzar-lo i detenir-lo.

 

Llibertat amb càrrecs pel detingut mentre es busca el segon individu

En aquest sentit, els agents van comprovar que els lladres havien saltat la tanca perimetral de la casa i havien accedit a l'habitacle per la porta corredissa de la cuina. El detingut, amb 18 antecedents policials la majoria per delictes contra el patrimoni, va passar divendres a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.