ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

En marxa un nou poliesportiu pels Pallaresos

Està previst que la nova instal·lació estigui llesta abans de finalitzar l'any
Els Pallaresos construeix un nou poliesportiu | Diputació de Tarragona

 

Els Pallaresos està construint un nou poliesportiu. Les contínues pregàries del municipi s'han complert i disposaran d'una nova instal·lació esportiva, que se situarà entre el carrer Unió i l'avinguda Catalunya i es preveu que estigui ja preparat per a obrir les seves portes abans que acabi l'any 2018. 

El poliesportiu comptarà amb una superfície de 3.292 metres quadrats i tindrà una zona d'aparcaments i d'espais verds. La pista acollirà les celebracions del municipi i comptarà amb senyalització perquè es puguin portar a terme tot tipus d'esports. El pressupost previst per a tota l'obra és de 766.311 euros. 

 

La primera fase del nou poliesportiu dels Pallaresos ja ha acabat

La primera fase, que tractava de preparar el terreny, ja s'ha fet. Així, s'han fet els moviments que requeria el terra per evitar el desnivell que existia i s'han excavat les rases i els fonaments dels tancaments de la instal·lació. Les obres que s'han realitzat fins ara han costat 257.125 euros i han comptat amb una inversió del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de 244.035 euros. 

 

Les obres de la segona fase començaran molt aviat i es construirà l'edifici, la urbanització de l'entorn i es farà també el tancament de la pista. El pressupost d'aquestes reformes és de 506.625 euros i han rebut un ajut de 221.784 euros del Pla d'Acció Municipal de la Diputació. A més, encara podrien beneficiar-se d'un altre ajut que està pendent de resolució. 

 
Construcció d'un nou poliesportiu als Pallaresos | Diputació de Tarragona

 

El Pla d'Acció Municipal preveu ajudes de més de 80 milions d'euros

El Pla d'Acció Municipal preveu repartir més de 80 milions d'euros a municipis del camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre entre els anys 2017 i 2020. Les ajudes vindran bé als ajuntaments per tal de poder pagar les despeses i disposar de nous equipaments que permetin tindre una població o barri amb millors condicions pels ciutadans.