URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

En marxa les obres d'arranjament de la zona esportiva del Morell

El carrer que uneix el camp de futbol, el pavelló i la piscina es mantindrà per als vianants| L'Ajuntament del municipi hi inverteix 540.000 euros
La inversió en les obres és de 540.000 euros i el termini d'execució és de cinc mesos. | Cedida

 

Aquest mes d’octubre, l'Ajuntament del Morell ha iniciat els treballs del projecte d’urbanització de la zona esportiva del municipi. Aquestes obres, tal com exposa l’alcalde i corresponsable, alhora, de la regidoria d’Urbanisme, Eloi Calbet, «serviran per arranjar més de 3.500 metres quadrats i convertir-los en un espai vertebrador dels equipaments esportius que l’envolten».

 

Aquestes actuacions suposen una inversió de 540.000 euros i el termini d’execució és de cinc mesos. Després que s'executin els treballs, es mantindrà com a zona de vianants el carrer que uneix el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol, «però de forma ordenada i amb propostes ludicoesportives al llarg del seu recorregut, com ara una xarranca, 100 metres llisos, una cistella, una porteria, un petit rocòdrom horitzontal o màquines per a fer exercici a l’aire lliure», detalla l’altre regidor de l’àrea, Pere Domingo.

 

Les màquines fa uns dies que treballen en les obres de la zona esportiva del Morell | Cedida

 

Així mateix, en aquest punt, el trànsit serà limitat a vehicles de manteniment i servei, amb accés regulat per pilones abatibles. Així mateix, s’habilitarà una zona d’aparcament davant de l’accés al camp de futbol. També es proveirà l’espai de serveis com enllumenat, clavegueram i aigua de boca, a més d’enjardinament i un mural vegetal.