En marxa les obres d'arranjament de la zona esportiva del Morell

El carrer que uneix el camp de futbol, el pavelló i la piscina es mantindrà per als vianants| L'Ajuntament del municipi hi inverteix 540.000 euros
La inversió en les obres és de 540.000 euros i el termini d'execució és de cinc mesos. | Cedida

Aquest mes d’octubre, l'Ajuntament del Morell ha iniciat els treballs del projecte d’urbanització de la zona esportiva del municipi. Aquestes obres, tal com exposa l’alcalde i corresponsable, alhora, de la regidoria d’Urbanisme, Eloi Calbet, «serviran per arranjar més de 3.500 metres quadrats i convertir-los en un espai vertebrador dels equipaments esportius que l’envolten».

Aquestes actuacions suposen una inversió de 540.000 euros i el termini d’execució és de cinc mesos. Després que s'executin els treballs, es mantindrà com a zona de vianants el carrer que uneix el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol, «però de forma ordenada i amb propostes ludicoesportives al llarg del seu recorregut, com ara una xarranca, 100 metres llisos, una cistella, una porteria, un petit rocòdrom horitzontal o màquines per a fer exercici a l’aire lliure», detalla l’altre regidor de l’àrea, Pere Domingo.

Les màquines fa uns dies que treballen en les obres de la zona esportiva del Morell | Cedida

Així mateix, en aquest punt, el trànsit serà limitat a vehicles de manteniment i servei, amb accés regulat per pilones abatibles. Així mateix, s’habilitarà una zona d’aparcament davant de l’accés al camp de futbol. També es proveirà l’espai de serveis com enllumenat, clavegueram i aigua de boca, a més d’enjardinament i un mural vegetal.

"🗑 Constantí incrementa l'IBI i la taxa de recollida d'escombraries" "💦 La depuradora de la Pobla de Mafumet triplicarà la capacitat de tractament"