Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 25 de juny

La Pobla de Mafumet aposta per la transformació digital

L'Ajuntament del municipi del Tarragonès ha creat una nova seu electrònica i l'App 'femPobla' per informar els habitants de tot allò que succeeix a la localitat
Imatge de la nova Casa de la Vila de la Pobla de Mafumet | Ajuntament de la Pobla de Mafumet

 

L'Ajuntament de la Pobla de Mafumet vol apropar-se al nou fet digital 2.0. Ja fa uns anys que la gestió municipal porta treballant amb l'objectiu de transformar els seus serveis i instal·lacions per tal d'oferir als seus ciutadans la comoditat i agilitat que suposa el fet de poder realitzar els tràmits i gestions administratives via en línia. Per aquest motiu, el consistori ha creat una seu electrònica perquè els pobletans tinguin la possibilitat de realitzar la gestió de tràmits administratius amb l'Ajuntament només amb un clic del seu ratolí.

 

D'altra banda, l'aposta de l'Ajuntament de la Pobla passa també per estar ben posicionat digitalment en els nous temps. Per aquest motiu el consistori disposa de perfils a les xarxes socials i l'any 2015 va presentar una aplicació mòbil, 'femPobla' que informa els pobletans de l'actualitat i l'agenda del municipi del Tarragonès.

 

L'Ajuntament ha creat la nova seu electrònica pels tràmits administratius amb els seus habitants

Aquesta nova seu electrònica s'ha destinat als habitants del municipi, amb l'objectiu de facilitar els tràmits administratius i gestions amb la corporació municipal. Així doncs, han desenvolupat un portal web pels pobletans per poder tramitar o realitzar consultes via digital, sense la necessitat d'haver de presenciar-se a les instal·lacions municipals del consistori. Els usuaris, per exemple, poden sol·licitar una llicència d'obres, consultar l'estat d'alguna gestió d'algun expedient que es trobi en procés o la possibilitat de poder rebre notificacions electròniques, entre altres opcions.

 

L'únic requisit per utilitzar aquest servei és tenir actualitzat o disposar del certificat electrònic personal, per identificar l'usuari i accedir a les dades de la documentació personal disponible a través d'aquest servei. De totes maneres, l'Ajuntament de la Pobla manté l'Oficina d'Atenció al ciutadà (OAC) per tots aquells ciutadans que desitgin realitzar les seves gestions administratives de manera presencial.

 

L'App municipal, 'femPobla', compta amb 900 usuaris 

El consistori municipal de La Pobla de Mafumet va concebre aquesta aplicació mòbil l'any 2015, per tal que la transformació digital fos completa. D'aquesta manera, 'femPobla' és una app que ofereix als seus usuaris la possibilitat d’estar al dia de les principals notícies i bans que afecten el municipi, participar d’enquestes sobre afers d’interès general al poble, notificar a l’Ajuntament incidències i avisos sobre desperfectes o alteracions, consultar l’agenda municipal d’actes, descobrir els principals llocs d’interès del poble i, sobretot, disposar d’un feedback efectiu i immediat amb l’Ajuntament.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris