GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Preocupació veïnal als Pallaresos per l'augment dels robatoris a domicilis particulars

Residents al voltant dels carrers President Companys i Pau Clarís, dels Pallaresos, han fet públic que, en els darrers mesos, han patit sis entrades a les seves llars
Preocupació veïnal als Pallaresos per l'augment dels robatoris a domicilis particulars | Google Maps

 

Els veïns de l'entorn dels carrers President Companys i Pau Clarís, del municipi dels Pallaresos, han fet pública la seva preocupació pel que consideren un augment significatiu dels robatoris als seus domicilis. Segons els afectats, i així ho ha recollit el 'Diari de Tarragona', en els darrers mesos haurien entrat en sis llars de la zona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un dels afectats ha explicat que en les darreres setmanes han entrat dues vegades a casa seva. La primera li van prendre els accessoris d'una consola i en la segona es van emportar la mascota de la família, l'ocell del fill de la casa. Així mateix, una altra afectada ha manifestat que es va trobar, a casa seva i quan sortia de la dutxa, a un home amb un bat de beisbol.

 

Són nombrosos els testimonis de veïns que s'han vist afectats per aquests fets delictius. Han vist individus als patis dels seus domicilis, han trobat a faltar estris de jardineria o, fins i tot, però aquest cas és de fa dos anys, van buidar d'aliments una nevera i no es van emportar els telèfons mòbils que tenien a l'abast. El consistori ha negat que es pugui parlar d'una onada de robatoris i els Mossos d'Esquadra han explicat que no tenen constància d'alguns dels robatoris que han explicat els veïns.

 

Vigilar durant les vacances

Els Mossos d'Esquadra ha editat diferents díptics informatius per a procedir amb mesures de seguretat pròpies en domicilis particulars, sobretot en època de vacances. La policía catalana recomana, en cas de marxar de vacances, discreció a l'hora de comentar l'absència, evitant donar detalls a les xarxes socials o comentar-ho amb gent desconeguda, 

 

Així mateix, si s'aposta per instal·lar un sistema d'alarma, els Mossos recomanen que estigui connectada a una central receptora perquè aquesta s'encarregarà de verificar els senyals rebuts i, si s'escau, avisar la policia. 

 

També et pot interessar: