MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

L'arribada dels Reis Mags posa punt final a les festes de Nadal del Morell

La visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyada de regals i caramels per a petits i grans, marquen el final d’unes festes que van començar el 30 de novembre
Els Reis Mags d'Orient van recórrer, com cada any, els carrers del Morell | Ajuntament del Morell

 

 

L’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al Morell el passat dissabte, 5 de gener, va posar el punt final a unes festes nadalenques que van omplir el municipi d’activitats, solidaritat i alegria. La visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyada de regals i caramels per a petits i grans, va marcar el final d’unes festes que van començar el passat 30 de novembre, amb la projecció del tercer ‘mapping’ a l’ajuntament morellenc i l’encesa dels llums de Nadal.

 

Els Reis d’Orient van fer cap al municipi del Tarragonès dissabte, a les sis de la tarda, amb un nodrit grup de patges i un gran equip al servei dels nens i nenes del poble. A l’Ajuntament, l’alcalde Pere Guinovart va rebre els esperats visitants i els va lliurar les claus màgiques del municipi, per poder entrar a les cases de tots els seus habitants. Finalment, Ses Majestats van repartir més d’un centenar de regals per a tothom, i recorrent pràcticament cada carrer del municipi.

 

Des de l’Ajuntament del Morell remarquen l’adhesió del poble a la campanya «#BaltasarDeVeritat», una iniciativa impulsada per l’organització social Casa Nostra, Casa Vostra.

 

Parc de Nadal del Morell 2018 | Àngel Ullate

 

La solidaritat i la Fira de Nadal marquen les festes al Morell

Les festes de Nadal, al Morell, han estat farcides d’actes per a tots els gustos, la majoria dels quals han estat pensats per als més petits de la casa, veritables protagonistes d’aquestes dates assenyalades. Així, el Tió, el Parc de Nadal i les visites del Patge Reial i de l’Home dels Nassos han estat algunes de les activitats més exitoses, expliquen des del consistori. A més, el Morell ha viscut també un Nadal ben solidari, amb diversos actes a favor de La Marató de TV3 o a entitats com l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) - La Muntanyeta.

 

Tal com expliquen des de l’Ajuntament i arran de l’èxit de l’edició 2017, el municipi ha organitzat, altra vegada, la Fira de Nadal, una iniciativa «que ha rebut una gran afluència de públic». Alhora, la Festa de l’Oli Nou ha incorporat el I Concurs d’Allioli, i el Sopar de Cap d’Any i el Ball de Gala amb l’Orquestra Cimarrón van esdevenir una gran celebració de Cap d’Any.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris